Gojowczyk Peter

Gojowczyk Peter

34
muž
Německo
Datum nar.:
15. 7. 1989
Výška:
188 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 430. / 39.
čtyřhra: - / 144.

Lehečkovi se generálka na US Open nepovedla, ve Winston-Salemu prohrál s Gojowczykem

ATP WINSTON-SALEM - Jiří Lehečka na svém jediném přípravném turnaji před US Open skončil v prvním kole. Na podniku ATP 250 ve Winston-Salemu 20letý Čech prohrál s Němcem Peterem Gojowczykem a neprodloužil vítěznou sérii z antukového challengeru.

Medveděv si v Acapulcu zajistil odvetu za finále v Melbourne proti Nadalovi. Pozici světové jedničky oslavovat nechtěl

ATP ACAPULCO - Poprvé od finálové bitvy na Australian Open se tento týden na kurty vrátili Daniil Medveděv a Rafael Nadal a v Acapulcu si souboj zopakují, jen o kolo dříve. Ruský tenista, který se v pondělí stane novou světovou jedničkou, kvůli ruské invazi na Ukrajinu oslavovat nechtěl. Druhou semifinálovou dvojici vytvořili Stefanos Tsitsipase a Cameron Norrie.

Tsonga se po půl roce vrátil na okruh ATP, v Montpellier slaví první výhru po 11 měsících

ATP MONTPELLIER - Jo-Wilfried Tsonga se dnes po půl roce objevil na turnaji ATP a na domácí půdě v Montpellier hned ukončil 11 měsíců dlouhé čekání na vítězství. Francouzský šampion z roku 2019, který od loňského Wimbledonu léčil zranění nohy, porazil Poláka Kacpera Żuka.

Němečtí tenisté v Innsbrucku otočili souboj s Brity a po 14 letech jsou v semifinále Davis Cupu

DAVIS CUP - Němečtí tenisté jsou poprvé od roku 2007 v semifinále Davis Cupu. Ve čtvrtfinále v Innsbrucku zdolali 2-1 Velkou Británii, o body se postarali Jan-Lennard Struff proti Cameronu Norriemu a deblisté Kevin Krawietz s Timem Pützem.

V Métách do finále postoupili nejvýše nasazení Hurkacz a Carreño

ATP MÉTY - Do finále halového turnaje ATP 250 v Métách se dostali dva nejvýše nasazení hráči a tenisté, kteří letos vyhráli obě svá finále. Polák Hubert Hurkacz v semifinále porazil Němce Petera Gojowczyka, Španěl Pablo Carreño zdolal domácího Gaëla Monfilse.

Bautista a Goffin v Montpellier nezaváhali. V semifinále je vyzvou Gojowczyk a Gerasimov

ATP MONTPELLIER - Oba nejvýše nasazení tenisté halového turnaje ATP ve francouzském Montpellier nezaváhali. Do semifinále postoupili po dvousetových výhrách Španěl Roberto Bautista i Belgičan David Goffin.

Veselý v Montpellieru dohrál ve druhém kole po porážce s kvalifikantem

ATP MONTPELLIER - Jiří Veselý při svém debutu v hale v Montpellieru nevyužil dobré šance dostat se do závěrečných kol. Nejlepší český tenista ve druhém kole prohrál bitvu s kvalifikantem a nyní až 144. hráčem světa Peterem Gojowczykem. Německý tenista ve svém prvním čtvrtfinále na hlavním okruhu od srpna 2019 vyzve Dušana Lajoviče, nebo Dennise Novaka.

Federer vykročil za 10. trofejí z Basileje jednoznačnou výhrou nad Gojowczykem

ATP BASILEJ - Roger Federer vykročil za jubilejním 10. titulem z rodné Basileje, kde posledních dvanáct startů proměnil vždy minimálně ve finále, hladkou výhrou nad německým kvalifikantem Peterem Gojowczykem. Ve druhém kole se osmatřicetiletý Švýcar utká s Lajovičem, nebo Albotem.

Kyrgios ve Washingtonu po odvráceném mečbolu vyřadil jedničku Tsitsipase. O titul se utká s Medveděvem

ATP WASHINGTON - Nick Kyrgios znovu našel chuť předvádět stoprocentní výkony a je to znát. Australský bouřlivák si ve Washingtonu zahraje o titul. V hlavním městě v semifinálové bitvě odvrátil mečbol turnajové jedničky Stefanose Tsitsipase a turnajovou jedničku v premiérovém souboji zdolal v tie-breaku rozhodující sady. O svůj druhý letošní titul si zahraje s Daniilem Medveděvem, který zastavil lucky losera Petera Gojowczyka.

Tsitsipas, Isner či Raonic začali ve Washingtonu vítězně. De Minaur prohrál s lucky loserem

ATP WASHINGTON - Zápasy druhého kola ve Washingtonu pokračoval turnaj ATP 500. Svůj úvodní zápas zvládl nejvýše nasazený Řek Stefanos Tsitsipas, domácí John Isner či bývalý šampion Kanaďan Milos Raonic. Naopak nečekaně skončil loňský finalista Australan Alex De Minaur, kterého vyřadil německý lucky loser Peter Gojowczyk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist