Gonzalez Alejandro

Gonzalez Alejandro

35
muž
Kolumbie
Datum nar.:
7. 2. 1989
Výška:
191 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 70.
čtyřhra: - / 177.

Kr. Plíšková a Štěpánek se kvalifikovali na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Kvalifikací Australian Open prošli dva čeští tenisté. Poprvé v Melbourne se to povedlo Kristýně Plíškové i Radku Štěpánkovi, který startoval v grandslamové kvalifikaci poprvé od roku 2002.

Nišikori vyhrál 200. zápas, na vítězné vlně se vezou i Ferrer a Karlovič

ATP ACAPULCO - I když se to neobešlo bez problémů, prošli všichni favorité turnaje v Acapulku do druhého kola. Nejvýše nasazený Kei Nišikori si poradil s Kolumbijcem Fallou a stejně jako Srb Troicki vyhrál jubilejní 200. zápas kariéry. Na vítězné vlně po předchozím triumfu se vezou i David Ferrer a Ivo Karlovič, vítězný start má za sebou také obhájce titulu Grigor Dimitrov.

Dolgopolov v Delray Beach postupuje, po roce má na dosah semifinále

Ukrajinský tenista Alexandr Dolgopolov se na turnaji v Delray Beach přiblížil svému třetímu titulu v kariéře. Nejvýše nasazený zbývající hráč v pavouku si včera poradil s domácím Smyczekem a prošel do čtvrtfinále. O své první semifinále od loňského března si zahraje s dalším Američanem Donaldem Youngem.

Španělští favorité odstartovali v Quitu úspěšně. Postoupili López i Verdasco

Vítězný vstup do turnaje mají za sebou největší adepti na titul v ekvádorském Quitu. Bez ztráty setu postoupili do čtvrtfinále první hráč v pavouku Feliciano López ze Španělska i jeho krajan Fernando Verdasco.

Hernych končí v 1. kole. Djokovič i obhájce Wawrinka suverénně postupují

V kvalifikaci si sice vybojoval účast na Australian Open, přes první kolo už ale nepřešel. Jan Hernych dnes nestačil na Kolumbijce Giralda, kterému podlehl 3-6 2-6 a 2-6. Bez vážných problémů zvládli svá první utkání favorité grandslamového turnaje: set neztratil ani Novak Djokovič, který porazil Slovince Bedeneho, ani loňský vítěz Stan Wawrinka.

Tomic začal ve Washingtonu hladkou výhrou, jedničku Berdycha vyzve Ginepri

ATP WASHINGTON - Bernard Tomic po nepovedené první polovině sezony zřejmě pomalu nabírá na obrátkách. Triumf v Bogotě mu prý dodal sebevědomí, kterým se úspěšně prezentoval na úvod turnaje ve Washingtonu. Jména svých prvních soupeřů už znají oba čeští zástupci Tomáš Berdych a Radek Štěpánek, kteří jsou nasazení a na úvod měli volný los.

Štěpánek v Bogotě postoupil do semifinále proti Karlovičovi. Ze čtyřhry ale odstoupil

Radek Štěpánek v Bogotě porazil bez ztráty podání domácího Gonzáleze a postoupil do semifinále. V něm by měl v sobotu vyzvat obhájce titulu Iva Karloviče, start pětatřicetiletého Čecha je ale nejistý, neboť kvůli zranění kolenní šlachy odstoupil ze čtyřhry.

Štěpánek si v Bogotě poradil s Pellou a je ve čtvrtfinále

ATP BOGOTA - Radek Štěpánek zvládl svůj premiérový zápas na turnaji v Bogotě. Český veterán vstoupil do 2. ročníku soutěže v kolumbijské metropoli navzdory pomalému startu dvousetovou výhrou nad Argentincem Pellou. a postoupil do čtvrtfinále, v němž se utká s domácím Gonzálezem.

Verdasco i Almagro v Houstonu postupují, Mónaco a Robredo dohráli

ATP HOUSTON - Fernando Verdasco svůj první letošní zápas na antuce zvládl. Do čtvrtfinále v Houstonu postoupil i jeho krajan a loňský finalista Nicolás Almagro, naopak další Španěl Tommy Robredo, který na turnaji debutoval, a předloňský šampion Juan Mónaco skončili už ve druhém kole.

Bývalý šampion Karlovič v Houstonu skončil opět po úvodním zápase

ATP HOUSTON - Před sedmi lety na antuce v Houstonu vybojoval svůj premiérový titul na okruhu ATP, v posledních třech letech ale skončil v hlavní soutěži hned po svém úvodním vystoupení. Letos zkušeného Chorvata vyřadil domácí Jack Sock.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist