Goodall Joshua

Goodall Joshua

38
muž
Velká Británie
Datum nar.:
17. 10. 1985
Výška:
188 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 184.
čtyřhra: - / 114.

Pořadatelé Wimbledonu rozdávali divoké karty. Dostali je i Hewitt a Haas

Šampion z roku 2002 Lleyton Hewitt z Austrálie či Němec Tommy Haas jsou mezi vyvolenými tenisty, jimž se organizátoři Wimbledonu rozhodli přidělit divokou kartu. Díky ní se na slavném grandslamovém turnaji představí i Belgičan David Goffin, jenž dokázal na French Open výrazně potrápit Rogera Federera.

Martens: Britské talenty brzdí i jejich přítelkyně

Britové jsou v Davis Cupu krok od pořádné ostudy. Čelí hrozbě sestupu do nejnižší světové skupiny a i proto už našli nového trenéra. Člen vedení britské tenisové federace Steven Martens však hledá chybu i v samotných hráčích. Jsou líní. Chtějí být v teple domova nikam necestovat, myslí si.

V Queen`s Clubu postoupil čtyřnásobný šampion Hewitt

ATP QUEEN`S CLUB - Australský tenista Lleyton Hewitt opět prokázal, že mu travnatý povrch v Londýně svědčí. Tradiční generálku na Wimbledon na dvorcích v Queen's Clubu vyhrál v kariéře již čtyřikrát a také letos začal vítězstvím. Stejně jako turnajová jedenáctka postoupil i devátý nasazený Verdasco. Naopak dnes neuspěl ani jeden ze tří domácích zástupců.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist