Gunneswaran Prajnesh

Gunneswaran Prajnesh

34
muž
Indie
Datum nar.:
12. 11. 1989
Výška:
188 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 75.
čtyřhra: - / 128.

Macháč v Nur-Sultanu postoupil potřetí do finále challengeru. O druhý titul se utká s Ofnerem

CHALLENGER NUR-SULTAN - Tomáš Macháč v kazašském Nur-Sultanu porazil 6-3 1-6 6-2 Inda Prajneše Gunneswarana a potřetí v kariéře a opět v hale postoupil do finále. O druhý titul si 20letý Čech zahraje s Rakušanem Sebastianem Ofnerem.

19letý Američan Nakashima v Orlandu neztratil ani set a má první titul z challengeru

CHALLENGER ORLANDO - Brandon Nakashima si na domácí půdě v Orlandu došel bez ztráty setu pro premiérový challengerový titul. Ve svém prvním finále 19letý Američan porazil 6-3 6-4 Inda Prajneshe Gunneswarana, který prohrál druhé finále během dvou týdnů.

Fognini v Los Cabos vykročil za obhajobou titulu, Dimitrov vypadl

ATP LOS CABOS - Obhájit poprvé v kariéře titul a získat druhou trofej z jednoho turnaje se tento týden pokouší Fabio Fognini. V mexickém Los Cabos nejvýše nasazený Ital začal obratem proti Španělu Marcelu Granollersovi. Ve druhém kole naopak skončil Grigor Dimitrov, který nenavázal na ukončení série porážek a podlehl Argentinci Guidu Pellovi.

Federer se vrátil obratem. Na trávě začal výhrou nad Mischou Zverevem

ATP STUTTGART - Poprvé od konce března se na kurty vrátil Roger Federer. Na trávě ve Stuttgartu odstartoval úspěšným obratem, když zdolal domácího Mischu Zvereva a postoupil do čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist