Harrison Ryan

Harrison Ryan

31
muž
USA
Datum nar.:
7. 5. 1992
Výška:
185 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1313. / 40.
čtyřhra: 857. / 16.

V kvalifikaci French Open postupují Pavlásek a Bouzková

FRENCH OPEN - V Paříži pokračuje druhým dnem kvalifikace French Open. Z českých tenistů dnes postoupili do 2. kola po boji Adam Pavlásek a hladce Marie Bouzková, která si poradila s krajankou Terezou Martincovou.

Wawrinka si v Acapulku poradil s Harrisonem, ve druhém kole je i Tiafoe

ATP ACAPULCO - Stan Wawrinka vstoupil do turnaje ATP 500 v Acapulku výhrou nad Ryanem Harrisonem. O postup do čtvrtfinále si 33letý Švýcar zahraje s dalším Američanem Stevem Johnsonem, s nímž poslední vzájemný duel prohrál. Do druhého kola už postoupil také šest nasazen ýFrances Tiafoe, který přerušil sérii tří porážek.

Veselý pokračuje v mizérii. Na Australian Open končí v prvním kole, od Harrisona schytal i "kanára"

AUSTRALIAN OPEN - Jiří Veselý pokračuje v mizérii. Pětadvacetiletý rodák z Příbrami v prvním kole Australian Open prohrál 0-6 5-7 3-6 s Ryanem Harrisonem a neobhájí loňské druhé kolo. Američana ve druhém kole čeká Daniil Medveděv.

Murray začal sezonu výhrou nad Duckworthem, Kyrgios si pomohl 44 esy

ATP BRISBANE - I když Andy Murray stále není zcela fit, zvládl svůj úvodní zápas roku 2019 vyhrát. V australském Brisbane si dvojnásobný šampion poradil s domácím Jamesem Duckworthem. Australským fanouškům udělal radost loňský vítěz Nick Kyrgios, který více než třetinu vyhraných míčků získal esem.

Isner zdolal Harrisona a už popáté ovládl Atlantu

ATP ATLANTA - John Isner proměnil svůj devátý start na domácím betonu v Atlantě v už pátý triumf. Ve finále si 33letý Američan poradil stejně jako loni s krajanem Ryanem Harrisonem, tentokrát ho zdolal 5-7 6-3 6-4.

Finále jako loni. O titul z Atlanty si zahrají Harrison a už poosmé Isner

ATP ATLANTA - V Atlantě se do finále dostali stejně jako loni dva domácí tenisté - obhájce titulu John Isner a šestadvacetiletý Ryan Harrison. Čtyřnásobný šampion Isner v semifinále porazil Australana Ebdena a finále v Atlantě si zahraje už poosmé v kariéře. Harrison se do boje o svůj druhý titul dostal po čtvrtém obratu v řadě, když zdolal Brita Norrieho.

Isner porazil neoblíbeného Zvereva a v Atlantě je podeváté v semifinále. Kyrgios vzdal

ATP ATLANTA - John Isner je devátý rok po sobě v semifinále domácího turnaje na tvrdém povrchu v Atlantě. Ve čtvrtfinále obhájce titulu a letos nejvýše nasazený Američan zdolal Němce Mischu Zvereva, kterému oplatil porážky ze tří předchozích soubojů. Naopak skončil předloňský šampion Australan Nick Kyrgios, který kvůli zranění kyčle vzdal.

Karlovič v Newportu přežil mečbol proti o 20 let mladšímu De Minaurovi

ATP NEWPORT - 39letý Chorvat Ivo Karlovič na trávě v Newportu udolal po odvrácení mečbolu o dvacet let mladšího Australana Alexe De Minaura a postoupil do druhého kola. V něm se předloňský šampion utká s Izraelcem Dudim Selou, s nímž vede ve vzájemné bilanci 7-0.

Američané si poradili s Belgičany a jsou po šesti letech v semifinále Davis Cupu

DAVIS CUP - Prvními semifinalisty Davisova poháru se stali Američané. Ti o čtvrtfinálové výhře nad Belgií rozhodli už po čtyřhře, v níž Ryan Harrison a Jack Sock zdolali 5-7 7-6 7-6 6-4 duo Gille/Vliegen. O finále budou hrát v září v Chorvatsku, nebo proti Kazachstánu.

Querrey a po boji i Anderson zvládli vstup do turnaje v New Yorku

ATP NEW YORK - Oba nejvýše nasazená tenisté halového turnaje ATP v New Yorku vstup do soutěže zvládli. Jednička Kevin Anderson otočil zápas s Ernestem Escobedem, dvojka Sam Querrey si pak poradil i ve třetím vzájemném střetnutí s Rusem Michajlem Južným, a postoupili do čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist