Hemery Calvin

Hemery Calvin

29
muž
Francie
Datum nar.:
28. 1. 1995
Výška:
191 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 194. / 116.
čtyřhra: 557. / 223.

Lehečka v Pau zvládl bitvu s domácím Hemerym a po týdnu je znovu ve čtvrtfinále

CHALLENGER PAU - Jiří Lehečka si na challengeru ve francouzském Pau poradil i s druhým domácím soupeřem. Dnes udolal po více než dvou a půlhodinovém boji Calvina Hemeryho, přestože soupeř podával na vítězství. Ve čtvrtfinále 20letý Čech narazí na dalšího Francouze Mayota.

Ferrer v Bastadu: Letos jsem ještě žádný turnaj nevyhrál a to tu chci napravit

Šampion z let 2007 a 2012 David Ferrer je i letos hlavní hvězdou antukového turnaje ATP 250 v Bastadu. Čtyřiatřicetiletý Španěl vykročí zítra za prvním letošním titulem soubojem proti o třináct let mladšímu Francouzi Hemerymu. Letos jsem ještě žádný turnaj nevyhrál a to bych tu rád napravil, řekl sebevědomě Španěl po příjezdu do Švédska.

Verdasco v Bastadu začal hladkou výhrou a myslí na titul

ATP BASTAD - Španěl Fernando Verdasco na úvod antukového turnaje v Bastadu potvrdil roli favorita, když porazil 6-3 6-2 Švýcara Henriho Laaksonena. Ve druhém kole se finalista z roku 2013 utká s krajanem Montañesem, nebo s domácím Ymerem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist