Hesse Amandine

Hesse Amandine

31
žena
Francie
Datum nar.:
16. 1. 1993
Výška:
164 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 299. / 154.
čtyřhra: 401. / 108.

Strýcová i debutantka Vondroušová byly suverénní, soupeřky dorazily kanárem!

FRENCH OPEN - Barbora Strýcová a sedmnáctiletá debutantka Markéta Vondroušová na úvod Roland Garros předvedly suverénní výkony, když svým soupeřkám povolily dohromady pouhé čtyři gamy. Obě zápasy zakončily kanárem. Neuspěla jen Kristýna Plíšková, která večer nepotvrdila roli papírové favoritky.

3. den na French Open: První kolo dnes opět absolvuje kvarteto Čechů

Stejně jako včera i dnes čekají první zápasy na kvarteto českých tenistů. Česká jednička Tomáš Berdych se utká s Janem-Lennardem Struffem. Dvacátá nasazená Barbora Strýcová bude čelit Alison Riskeové. Úspěšnou kvalifikantku Markétu Vondroušovou čeká domácí Amandine Hesseová. Také Kristýna Plíšková nastoupí proti domácí hráčce - Chloe Paquetové.

Vondroušová se prodrala na Roland Garros! Při premiéře v kvalifikaci ztratila jen sedm her

FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová při své premiéře v kvalifikaci grandslamu ztratila ve třech kolech dohromady jen sedm gamů. Dnes v rozhodujícím utkání sedmnáctiletá Češka přehrála Rusku Blinkovovou a může se těšit na start v hlavní soutěži, do které vstoupí jako favoritka. Narazí na domácí Amandine Hesseovou.

Vondroušová a Bouzková si v Bielu zahrají hlavní soutěž!

WTA BIEL - Markéta Vondroušová si po necelém roce zahraje hlavní soutěž turnaje WTA. Sedmnáctiletá Češka v závěrečném kole kvalifikace akce WTA International ve švýcarském Bielu porazila 7-5 6-2 Jasmine Paoliniovou. K Vondroušové se v hlavní soutěži připojí ještě Marie Bouzková. Česká tenistka v závěrečném kole kvalifikace porazila 6-2 6-4 Amandine Hesseovou.

Hradecká po obratu potvrdila roli favoritky a v Québecu obhájila čtvrtfinále

WTA QUÉBEC - Lucie Hradecká v kanadském Québecu otočila nepříznivý vývoj proti francouzské kvalifikantce Amandině Hesseové a postupem do čtvrtfinále obhájila svůj loňský výsledek. O třetí letošní semifinále se utká s Němkou Annikou Beckovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist