Ilkel Cem

Ilkel Cem

28
muž
Turecko
Datum nar.:
21. 8. 1995
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 418. / 144.
čtyřhra: 2183. / 208.

Kolář si na challengeru v Litvě zahraje o první halový titul. Ve finále je po roce a půl

CHALLENEGER VILNIUS - Zdeněk Kolář na halovém challengeru v litevském Vilniusu porazil Turka Cema Ilkela a poprvé od září 2021 postoupil do finále. O celkově 4. titul a první mimo antuku si 26letý Čech zahraje s Britem Liamem Broadym.

Macháč si o Top 100 nezahraje. V Bratislavě končí v semifinále na Fucsovicsovi

CHALLENGER BRATISLAVA - Předloňský finalista Tomáš Macháč skončil na letošním halovém challengeru v Bratislavě před finálovými branami. V semifinále 22letý Čech podlehl 6-7 6-2 4-6 druhému nasazenému Mártonu Fucsovicsovi a nezahraje si tak o premiérový posun do Top 100. Maďar se o titul utká s krajanem Fábiánem Marozsánem.

Kopřiva i podruhé zvládl vstup do turnaje ATP, v Púne si poradil s Turkem Ilkelem

ATP PÚNE - 24letý Vít Kopřiva vstoupil vítězně i do svého druhého turnaje ATP. V indickém Púne po úspěšně zvládnuté kvalifikaci zahájil své účinkování v hlavní soutěži výhrou 6-4 6-2 nad Cemem Ilkelem z Turecka. O čtvrtfinále si semifinalista z loňského Gstaadu zahraje s Finem Emilem Ruusuvuorim.

Kristýna Plíšková na US Open prošla kvalifikací a zahraje si na 19. grandslamu v řadě!

US OPEN - Kristýna Plíšková musela poprvé po pěti letech na grandslamu do kvalifikace a v New Yorku v ní byla úspěšná. V závěrečném třetím kole 29letá Češka porazila ruskou teenagerku Kamillu Rachimovovou a na US Open si tak zahraje už na 19. grandslamu v řadě. Naopak poslední krok na cestě do hlavní soutěže neudělal 19letý debutant Jiří Lehečka.

Lehečka v kvalifikaci US Open přežil mečboly proti Marčenkovi a výhra ho dělí od grandslamové premiéry

US OPEN - Jiří Lehečka v New Yorku pokračuje v úspěšném debutu v kvalifikaci grandslamového turnaje. Dnes v New Yorku udolal po odvrácení dvou mečbolů Ukrajince Ilju Marčenka a postoupil do závěrečného 3. kola. V něm je rovněž díky obratu také Kristýna Plíšková.

Macháč na challengeru smetl nasazenou jedničku a má první skalp hráče Top 100. Kopřiva je poprvé v semifinále

ATP CHALLENGER TOUR - Tomáš Macháč na challengeru v kazašském Nur-Sultanu smetl nejvýše nasazeného Soon-Woo Kwona z Jižní Koreje a připsal si první skalp hráčů elitní stovky. V semifinále, do kterého postoupil bez ztráty setu, se 20letý Čech utká s Indem Prajnešem Gunneswaranem. Vít Kopřiva v Petrohradu vyřadil nasazenou dvojku Cema Ilkela a poprvé v kariéře si zahraje semifinále challengerů.

Kopřiva první challengerové semifinále nevybojoval. V Quimperu dohrál i Kolář

CHALLENGER QUIMPER - Čeští tenisté ve čtvrtfinále challengeru ve francouzském Quimperu neuspěli. Vít Kopřiva v boji o své první semifinále podlehl Turku Cemu Ilkemovi, Zdeněk Kolář prohrál rovněž ve třech setech s domácím Maximem Janvierem.

V Portoroži vypadli v prvním kole Rosol i Šafránek

CHALLENGER PORTOROŽ - Českým tenistům se na tvrdém povrchu ve slovinské Portoroži nedařilo. V prvním kole skončili Lukáš Rosol, který včera nestačil na Turka Ilkela, i Václav Šafránek, jehož dnes vyřadil Chorvat Serdarušič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist