Irigoyen Maria

Irigoyen Maria

36
žena
Argentina
Datum nar.:
24. 6. 1987
Výška:
171 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 147.
čtyřhra: - / 47.

Štefková v Québeku druhé překvapení nepřidala, prohrála s Van Uytvanckovou

WTA QUÉBEC - Barbora Štefková ukončila své premiérové vystoupení na turnaji WTA ve dvouhře ve druhém kole. Jednadvacetiletá Češka v Québeku nenavázala na senzaci z předchozího zápasu a Belgičance Alison Van Uytvanckové podlehla ve dvou setech.

Görgesová v Aucklandu ukončila pouť Češek. Po Hradecké vyřadila i Strýcovou

WTA AUCKLAND - České tenistky v Aucklandu dohrály. A postarala se o to jediná hráčka. Julia Görgesová totiž po Lucii Hradecké vyřadila i Barboru Strýcovou, která se tak zařadila mezi předčasně vyřazené papírové favoritky turnaje.

Krejčíková má první titul z turnaje WTA. V Québecu vyhrála čtyřhru s Mestachovou

WTA QUÉBEC - Barbora Krejčíková v kanadském Québecu získala svůj premiérový titul na okruhu WTA. Devatenáctiletá Češka vyhrála čtyřhru s Belgičankou An-Sophií Mestachovou, když ve finále udolaly po odvrácení mečbolu argentinsko-polský pár Irigoeynová/Kaniaová.

Baráž Fed Cupu: Polky hrají ve Španělsku 1-1. Rusky jsou blízko záchraně, Slovenky prohrávají

FED CUP - Souběžně se semifinálovým kolem se o tomto víkendu hrají ve Fed Cupu také barážové duely. O návrat mezi elitu po 20 letech bojují Polky v čele s Agnieszkou Radwaňskou, o záchranu usilují Rusky, Američanky a Slovenky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist