Ito Tatsuma

Ito Tatsuma

35
muž
Japonsko
Datum nar.:
18. 5. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 766. / 60.
čtyřhra: 1367. / 186.

Českým tenistům se proti Japoncům dařilo. Postupují Štěpánek i Rosol

Třem českým hráčům se na letošním Australian Open podařilo projít do druhého kola. Včerejší postup Tomáše Berdycha dnes napodobili Radek Štěpánek a Lukáš Rosol: Štěpánek v úvodním zápase vyřadil Tacuma Itu a Rosol v pětisetové bitvě zdolal dalšího japonského soupeře Tara Daniela.

2. den v Melbourne: O postup do druhého kola bude bojovat sedm Čechů

Druhý den na Australian Open se představí sedm českých tenistů. Roli favoritů se budou snažit potvrdit Karolína Plíšková, Radek Štěpánek či Lukáš Rosol.

Veselý si čtvrtfinále v Tokiu nezahraje, prohrál se Simonem

Jiří Veselý neuspěl v dnešním souboji o čtvrtfinále turnaje v Tokiu. Český tenista v utkání druhého kola nestačil na světovou desítku Francouze Simona, se kterým v prvním vzájemném duelu prohrál 0-2 na sety.

Štěpánka v Bogotě přibrzdil déšť. Pak neproměnil mečbol a s Karlovičem padl

ATP BOGOTA - Radek Štěpánek v Bogotě loňské semifinále neobhájil. Stejně jako před rokem skončil na raketě Chorvata Iva Karloviče, byť byl jediný míček od vítězství.

Haase porazil Verdaska a v Hertogenboschi je poprvé ve čtvrtfinále. Konečně, oddechl si

ATP HERTOGENBOSCH - Robin Haase si poradil se svým oblíbeným soupeřem Španělem Fernandem Verdaskem a na domácím turnaji na trávě v Hertogenboschi se tak poprvé až při jubilejním 10. startu dostal do čtvrtfinále. V něm vyzve Karloviče.

Wawrinka dohrál v prvním kole, Turnaj mistrů si v Tokiu nezajistí

Den po turnajové dvojce Davidu Ferrerovi se s podnikem v Tokiu loučí i jeho největší favorit Stanislas Wawrinka. Čtvrtý hráč světa v úvodním kole prohrál s domácím Item 5-7 2-6 a na jistotu účasti na Turnaji mistrů si tak bude muset počkat.

Asijská mise splněna! Češi jsou znova v semifinále Davis Cupu

Čeští reprezentanti si potřetí za sebou zahrají semifinále Davisova poháru. Třetí vítězný bod obhájcům trofeje dnes v Tokiu zajistili Radek Štěpánek s Lukášem Rosolem, kteří ve čtyřhře zdolali Japonce Tacumu Ita a Jasutaku Učijamu třikrát 6-4

Štěpánek: Nemohl jsem se dostat do rytmu, výhra je o to cennější

Bojovné srdce ukázal v Davis Cupu už mnohokrát, a dnes se to Radku Štěpánkovi podařilo znovu. I když se v Tokiu necítil ideálně a nemohl se dostat do útočného rytmu, splnil roli favorita a získal ve čtvrtfinále proti japonským tenistům první bod.

Dvě bitvy, dva body pro Čechy. Štěpánek i Rosol své zápasy zvládli

Nejlepším možným způsobem odstartovali čeští tenisté bitvu o semifinále Davis Cupu. Po pátečních dvouhrách vede tým kapitána Navrátila v Tokiu 2:0 na zápasy: o první bod se postaral Radek Štěpánek, který udolal domácího Ita, a další přidal Lukáš Rosol po výhře nad Taro Danielem.

Rosol: Jsme favorité, cílem jsou tři body

Podruhé v kariéře je Lukáš Rosol v pozici jedničky českého daviscupového týmu. Loni v Kazachstánu roli lídra zvládl a věří, že stejně úspěšně povede obhájce titulu nyní v Japonsku, kde jsou podle jeho slov čeští tenisté v roli favoritů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist