Jankovic Jelena

Jankovic Jelena

39
žena
Srbsko
Datum nar.:
28. 2. 1985
Výška:
177 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 19.

Bývalá světová jednička Srbka Jankovičová je maminkou, má dceru

Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová, která odehrála poslední zápas už před čtyřmi lety, ale kariéru oficiálně neukončila, je maminkou. 36letá Srbka minulý týden porodila dceru, kterou má s lékařem Brankem Baraćem.

Jankovičová se ještě nerozhodla, návrat k tenisu ale nevyloučila

Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová nevyloučila, že se po charitativním turnaji v Bělehradě vrátí i k profesionálnímu tenisu. Pětatřicetiletá hráčka, která už tři roky na vrcholové úrovni nehrála, se ale zatím nerozhodla.

Jankovičová si zahraje na 'Djokovičově' charitativním turnaji v Bělehradu

Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová se po téměř třech letech vrátí na tenisový kurt. Pětatřicetiletá Srbka si příští týden zahraje na charitativním turnaji v rodném Bělehradě, který pořádá její slavný krajan Novak Djokovič.

Prvním kolem US Open prošly Kvitová a Kristýna Plíšková. Martincová a Veselý neuspěli

US OPEN - První kolo na letošním US Open zvládla v pondělí polovina Čechů. Ve Flushing Meadows postupuje po výhře nad bývalou světovou jedničkou Jelenou Jankovičovou nasazená třináctka Petra Kvitová a své maximum v New Yorku vyrovnala po hladkém postupu přes Mišu Egučiovou z Japonska Kristýna Plíšková. Neuspěla naopak Tereza Martincová, která uhrála proti Caroline Garciaové jediný game, ani Jiří Veselý, jenž nestačil na Bornu Čoriče.

Krejsová v Nizozemsku prožívá životní turnaj! V prvním kole vyřadila Jankovičovou

WTA 'S-HERTOGENBOSCH - Petra Krejsová prožívá v Nizozemsku životní turnaj. Na akci WTA International v 's-Hertogenboschi poprvé v kariéře prošla kvalifikací podniku WTA a rovnou si při své premiéře v hlavní soutěži připsala své nejcennější kariérní vítězství, když porazila 6-3 7-5 bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou. O čtvrtfinále si Krejsová zahraje se sedmou nasazenou Lesjou Curenkovou.

Pět zápasů, pět výher. České tenistky byly dnes v Praze stoprocentní

WTA PRAHA - Druhým kole turnaje WTA v pražské Stromovce dnes prošlo všech pět českých tenistek. Barbora Strýcová si poradil s Němkou Julií Görgesovou, na úspěšnou kvalifikaci navázala Lucie Hradecká. Třísetové výhry vydřely Kateřina Siniaková i loňská šampionka Lucie Šafářová, kterou čeká souboj s krajankou Kristýnou Plíškovou. Ta si připsala skalp býval světové jendičky Jeleny Jankovičové.

Turnaj v Praze byl rozlosován. Plíškovou čeká Giorgiová

V Praze byl rozlosován podnik WTA International, kterého se příští týden zúčastní minimálně šest českých tenistek. Nasazenou jedničku Karolínu Plíškovou v prvním kole vyzve Italka Giorgiová, Barbora Strýcová se utká s německou kamarádkou Julií Görgesovou.

Jankovičová dostala divokou kartu na turnaj WTA v pražské Stromovce

Kvalitní obsazení turnaje WTA Intenational J&T Banka Prague Open doplnila další hvězda. Za necelé dva týdny se na antuce v pražské Stromovce představí také bývalá světová jednička Jelena Jankovičová ze Srbska, která dostala divokou kartu.

Šafářová začala na antuce vyhranou bitvou, zahraje si s deblovou parťačkou Mattekovou

WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vyhrála svůj první letošní zápas na antuce, když v Charlestonu udolala domácí Varvaru Lepchenkovou. Česká finalistka z roku 2012 zvítězila až po bezmála tříhodinovém boji a postoupila do druhého kola, v němž se utká se svou deblovou partnerkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Šafářová porazila Vandewegheovou. Ve třetím kole je v Indian Wells všech pět Češek!

WTA INDIAN WELLS - Osm zápasů, osm výher. Českým tenistkám se v Indian Wells většinou nedaří, letos ale v průběhu dvou kol ještě neprohrály. Do třetího kola postoupila jako pátá v pořadí i Lucie Šafářová, která po velmi dobrém výkonu plném vítězných úderů zdolala domácí Coco Vandewegheovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist