Janowicz Jerzy

Janowicz Jerzy

33
muž
Polsko
Datum nar.:
13. 11. 1990
Výška:
203 cm
Váha:
94 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 14.
čtyřhra: - / 47.

Veselý na challengeru v Pau prohrál semifinálovou bitvu s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý v semifinále halového challengeru ve francouzském Pau podlehl po dvou a půl hodinách boje Jerzymu Janowiczovi, když v rozhodujícím tie-breaku neudržel vedení 5-2. Polák, jenž hraje teprve třetí turnaj po více než dvouleté pauze, si o titul zahraje s Lotyšem Gulbisem.

Veselý v Pau vyřadil juniorského šampiona z Melbourne. O finále se utká s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý na challengeru ve francouzském Pau zdolal v souboji dvou bývalých vítězů juniorky Australian Open dvakrát 7-6 domácí osmnáctiletou naději Harolda Mayota a postoupil do semifinále. V něm se nejvýše nasazený Čech střetne s Polákem Jerzym Janowiczem.

Veselý a Pavlásek v Prostějově postoupili do druhého kola

Do osmifinále challengeru v Prostějově prošli dva domácí tenisté. Jiří Veselý porazil Dmitrije Popka z Kazachstánu 6-4 6-0, Adam Pavlásek pak zdolal krajana Petra Michneva 6-4 2-6 6-2. V souboji dvou držitelů divokých karet neuspěl Patrik Rikl, které nestačil na nejvýše nasazeného Slováka Martina Kližana.

Jednička Thiem v Sofii končí, vyřadil ho Gruzínec Basilašvili

ATP SOFIE - Nejvýše nasazený Rakušan Dominic Thiem v hale v Sofii nezvládl hned svůj první zápas. Rakouského favorita vyřadil Gruzínec Nikolož Basilašvili, který nad světovou osmičkou vyhrál bez ztráty servisu a bilanci s hráči Top 10 si tak vylepšil na 2-1.

Nišikori, Čilič i Wawrinka měli v 1. kole namále. Vyhráli až v pěti setech

AUSTRALIAN OPEN - Většina favoritů mužské dvouhry na Australian Open to neměla hned první hrací den vůbec lehké. Dokonce až v pátém setu rozhodli o svém vítězném startu Kei Nišikori, Stan Wawrinka a Marin Čilič, který svůj zápas proti Janowiczovi otočil ze stavu 0-2 na sety.

Nadal v New Yorku začal dobrým výkonem. Djokovič má stále bolesti

US OPEN - Rafael Nadal vstoupil do US Open bez zdravotních problémů, dobrým výkonem a hladkou výhrou. Španělský tenista si v New Yorku poradil ve třech setech s Uzbekem Denisem Istominem a postoupil do druhého kola.

Veselý porazil Kližana, Rosol titul ve Winston-Salemu neobhájí

ATP WINSTON-SALEM - Lukáš Rosol titul na turnaji ve Winston-Salemu neobhájí. Český hráč ve druhém kole podlehl v repríze loňského finále šestnáctému nasazenému Jerzymu Janowiczovi z Polska 3:6, 2:6. Osmifinále si naopak zahraje Jiří Veselý. Jedenáctý nasazený hráč porazil Slováka Martina Kližana 6:3, 6:4.

Veselý Nadalovi vzdoroval více jak dvě hodiny, postup ale nevybojoval

ATP HAMBURK - Jiří Veselý ve druhém kole na antuce v německém Hamburku prohrál s Rafaelem Nadalem. Český tenista, jenž zkušenému Španělovi čelil poprvé v kariéře, sice nejvýše nasazenému hráči turnaje vzdoroval více jak dvě hodiny, postup do čtvrtfinále ale nevybojoval. Vítězi z roku 2008 podlehl 4-6 6-7.

Hamburk: Ramos na pátý pokus zdolal Almagra, Nadal ve čtyřhře skončil

ATP HAMBURK - Až v pátém vzájemném souboji dokázal Albert Ramos porazit krajana Nicolase Almagra. Dnes ho zdolal na antuce v Hamburku. V Německu je také Rafael Nadal, který má za sebou neúspěšný start v soutěži deblistů.

Robredo si v Bastadu poradil s Ramosem, jednička Goffin dohrál

ATP BASTAD - Dvojnásobný šampion Tommy Robredo na antuce v Bastadu zdolal krajana Ramose a po čtvrt roce postoupil do čtvrtfinále. To už bude bez turnajové jedničky David Goffina, kterého vyřadil Francouz Paire.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist