Johansson Mathilde

Johansson Mathilde

38
žena
Francie
Datum nar.:
28. 4. 1985
Výška:
173 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 59.
čtyřhra: - / 110.

Karolína Plíšková je v Paříži poprvé ve 2. kole, postupuje i Kvitová

FRENCH OPEN ŽENY - Karolína Plíšková proměnila svůj třetí start v hlavní soutěži French Open v premiérový postup do 2. kola. Dvaadvacetiletá Češka na úvod porazila domácí Mathildu Johanssonovou a zajistila si tak souboj se světovou trojkou Agnieszkou Radwaňskou. Svůj úvodní zápas už zvládla také Petra Kvitová.

2. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká čtyři Čechy, Veselý se utká s Rosolem

Celkem čtyři čeští tenisté dnes vstoupí do druhého grandslamu sezony. O postup do 2. kola French Open se porve česká jednička Petra Kvitová, ve formě hrající Karolína Plíšková a ve vzájemném souboji Lukáš Rosol s Jiřím Veselým.

Jankovičová v Bogotě vykročila za obhajobou, na úvod bojovala s podmínkami

WTA BOGOTA - Jelena Jankovičová se tento týden v Bogotě snaží podruhé v kariéře obhájit titul. Srbská favoritka se ale hned na začátku turnaje na kolumbijské antuce na postup do druhého kola nadřela, když bojovala s Francouzkou Johanssonovou i odlišnými podmínkami. Už ve čtvrtfinále jsou další bývalé šampionky Kolumbijka Duqueová-Marinová a Španělka Domínguezová-Linová.

Zakopalová v Bastadu zopakovala semifinále z Palerma

Klára Zakopalová porazila na turnaji v Bastadu Nizozemku Richél Hogenkampovou 6-2 6-3 a stejně jako před týdnem v Palermu bude hrát semifinále. V něm se utká s první nasazenou Američankou Serenou Williamsovou.

Kristýna Plíšková vydřela postup. Její sestra a Cetkovská v Birminghamu dohrály

Jediná z trojice českých tenistek si dnes v Birminghamu vybojovala postup do dalšího kola. Kristýna Plíšková nevzdala duel s Američankou Vandewegheovou ani za stavu 6-7 a 0-4 a ve třech setech vydřela výhru. Na tu nedosáhly její sestra Karolína ani Petra Cetkovská: Karolína Plíšková nestačila na Chorvatku Lučičovou a Cetkovská rovněž ve dvou setech prohrála s Francouzkou Johanssonovou.

Marrákeš: Hantuchová padla s Pučkovovou, Scheepersová první čtvrtfinalistkou

WTA MARRÁKEŠ - Program turnaje v Maroku dnes kromě dohrávky zápasů prvního kola nabídnul i první boje o čtvrtfinále. Svůj úvodní zápas odehrála Slovenka Daniela Hantuchová, která však po více jak třech hodinách podlehla Rusce Olze Pučkovové. Naopak úspěšné premiérové vystoupení na marocké antuce slavily Julia Putincevová či Italky Francesca Schiavoneová a Flavia Pennettaová. Už do čtvrtfinále se probojovala rozjetá Jihoafričanka Chanelle Scheepersová.

Tsonga se zranil, Francouzi končí na Hopman Cupu bez jediné výhry

Katastrofálně dopadl letošní ročník Hopmanova poháru pro francouzské tenisty. Jo-Wilfried Tsonga a Mathilde Johanssonová ani napotřetí neuspěli a z Perthu odjedou bez jediné výhry. Tsonga navíc nedokončil utkání ve smíšené čtyřhře, které vzdal kvůli zraněným tříslům.

Hopman Cup: Američané se na výhru s Francií nadřeli

HOPMAN CUP - Americká dvojice John Isner a Venus Williamsová patří k favoritům letošního Hopman Cupu, dnes se však pořádně nadřeli na bod proti Francii. Isner nejprve nestačil na Tsongu a Williamsová pak nebyla daleko od hladké porážky s Johanssonovu, tandem ze Spojených států ale zabral a nakonec po dramatické čtyřhře vyválčil bod. Ve čtvrtek se tak USA utká se Španělskem v přímém souboji o finále.

Robsonová vyhrála tříhodinový maratón, může ukončit britské čekání

Třísetovou bitvou mezi domácí Shuai Peng a Laurou Robsonovou vyvrcholil čtvrtfinálový program v čínském Guangzhou. Vítězně ze souboje vyšla Robsonová, která po více než třech hodinách zvítězila 7-5 5-7 a 6-2. V semifinále vyzve 18letá hráčka Rumunku Cirsteaovou, a pokud porazí i ji, bude první Britkou ve finále turnaje WTA po 22 letech.

Bartoliová titul v Číně nezíská, v Guangzhou nedohrála první zápas

Turnaj v čínském Guangzhou pokračuje už po úvodním kole bez své největší favoritky. Nasazená jednička Marion Bartoliová skrečovala po sedmi hrách zápas s domácí Kai-Chen Chang.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist