Jouan Romain

Jouan Romain

38
muž
Francie
Datum nar.:
16. 7. 1985
Výška:
193 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 209.
čtyřhra: - / 206.

Berdych i Štěpánek hladce postoupili do 2. kola US Open

US OPEN muži - Tomáš Berdych v úvodním zápase na US Open žádné náznaky senzace nepřipustil. Český tenista si ve třech setech poradil s Francouzem Jouanem a už se může chystat na Itala Fogniniho.

1. den na US Open: Hurikán 'odfoukl' zápas Kvitové z centrkurtu

Hned v první den hlavní soutěže budou na grandslamovém US Open v akci obě české tenisové jedničky. Nasazená pětka Petra Kvitová bude hrát po úpravě programu na druhém největším kurtu Louise Armstronga druhý zápas s Rumunkou Alexandrou Dulgheruovou. Devátý nasazený Tomáš Berdych si zahraje v prvním utkání na Grandstandu s Francouzem Romainem Jouanem.

Berdych na úvod US Open proti Jouanovi, Rosola čeká Pospisil

V New Yorku bez českého úspěchu skončila kvalifikace a pořadatelé tak doplnili poslední prázdná místa v pavoucích. Devátý nasazený Tomáš Berdych se v prvním kole US Open utká s francouzským tenistou Romainem Jouanem, Lukáš Rosol rozehraje poslední grandslam sezony proti Kanaďanovi s českými kořeny Vaskovi Pospisilovi.

Pro Baghdatise skončil turnaj v Metách na nosítkách

ATP MÉTY - Kyperský tenista Marcos Baghdatis dnes nedohrál kvůli zranění zad utkání prvního kola turnaje v Metách a poslal tak do druhého kola nejvýše nasazeného Iva Karloviče. S turnajem se už rozloučila turnajová dvojka Gilles Simon i třetí nasazený Španěl Almagro.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist