Kanepi Kaia

Kanepi Kaia

38
žena
Estonsko
Datum nar.:
10. 6. 1985
Výška:
181 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 230. / 15.
čtyřhra: 1361. / 106.

Vondroušová na grandslamech dál vítězí. Na US Open postupují i Nosková, Bouzková a Plíšková

US OPEN - Markéta Vondroušová (24) suverénně zvládla svůj první grandslamový zápas po šokujícím triumfu ve Wimbledonu, v úvodním kole US Open deklasovala 6:3, 6:0 kvalifikantku Na-Lae Han (31) a vylepšila svou letošní bilanci v úvodních zápasech na 13:1. Linda Nosková (18) si připsala svou druhou výhru v hlavních losech majorů a do další fáze postoupily i Marie Bouzková (25) a Karolína Plíšková (31). První kolo v úterý nezvládly jen Barbora Krejčíková (27) a Barbora Strýcová (37), jež odehrála poslední singlový zápas kariéry.

Martincová v Praze poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále, po obratu jde dál i Nosková

Tereza Martincová (28) na domácím Livesport Prague Open nadále využívá příznivého losu a zahraje si své první čtvrtfinále na okruhu WTA od loňského října. Předloňská finalistka porazila 1:6, 6:2, 6:2 Yue Yuan (24) a zaútočí na své první semifinále na této úrovni od loňského června. Postup mezi nejlepší osmičku vybojovala po obratu i Linda Nosková (18), která zastavila rozjetou Ankitu Rainaovou (30).

Strýcová vybojovala v Římě své první vítězství v rámci rozlučky. Do dalšího kola prošly i Nosková a Vondroušová

WTA ŘÍM - Sedmatřicetiletá Barbora Strýcová se na druhém turnaji rozlučkového turné po mateřské pauze dočkala první výhry ve dvouhře. Na antukovém podniku WTA 1000 v Římě porazila Belgičanku Marynu Zaněvskou a postoupila do druhého kola. Tři sety potřebovaly i Linda Nosková v souboji s Američankou Shelby Rogersovou a Markéta Vondroušová proti Kaie Kanepiové z Estonska.

Vondroušová v Adelaide dál exceluje! V souboji o čtvrtfinále nadělila kanára Kanepiové

WTA ADELAIDE - Markéta Vondroušová pokračuje ve skvělé formě a prvním vystoupení na turnajích WTA po půlroční pauze zaviněné zraněním a operací zápěstí. Třiadvacetiletá Češka ve druhém kole v Adelaide bez ztráty podání suverénně přehrála veteránku Kaiu Kanepiovou a vyrovnala své maximum v australské metropoli. Ve čtvrtfinále změří síly s nasazenou dvojkou Arynou Sabalenkovou.

Krejčíková je po bitvě s Bencicovou poprvé v halovém finále

WTA TALLINN - Barbora Krejčíková v estonském Tallinnu udolala po více než tříhodinovém boji 6-7 7-6 6-2 světovou čtrnáctku Belindu Bencicovou ze Švýcarska a posedmé v kariéře a poprvé v hale postoupila do finále. O první letošní a celkově 4. titul si 26letá Češka zahraje s domácí nasazenou jedničkou Anett Kontaveitovou.

Krejčíková v Tallinnu zvládla čtvrtfinále proti rozjeté Haddadové Maiaové, Muchová podlehla Kanepiové

WTA TALLINN - Barbora Krejčíková v Tallinnu pokračuje ve výborných výkonech a stále v estonské hale neztratila set. Šestadvacetiletá Češka dnes přehrála světovou patnáctku Beatriz Haddadovou Maiaovou a poprvé od ledna postoupila do semifinále. O účast mezi nejlepším kvartetem naopak marně usilovala Karolína Muchová, jež podlehla domácí veteránce Kaie Kanepiové.

17letá Linda Fruhvirtová zvládla grandslamový debut! Plíšková a Bouzková si zajistily derby, postoupily i Kvitová a Siniaková

US OPEN - 17letá Linda Fruhvirtová na US Open zvládla svůj premiérový zápas v hlavní soutěži grandslamu, když přehrála Číňanku Xinyu Wang a navázala na tři výhry z kvalifikace. Karolína Plíšková a Marie Bouzková, která vyřadila Lindu Noskovou, si po třísetových bitvách zajistily vzájemný souboj. Do 2. kola prošly také Petra Kvitová a Kateřina Siniaková, naopak konečnou bylo v úterý úvodní kolo kromě Noskové pro Terezu Martincovou.

Samsonovová ve Washingtonu porazila Kanepiovou a má druhý titul

WTA TORONTO - 23letá Ljudmila Samsonovová vyhrála i druhé finále na okruhu WTA. Po loňském triumfu na trávě v Berlíně v uplynulém týdnu ovládla beton ve Washingtonu, kde ve finále zdolala 4-6 6-3 6-3 estonskou veteránku Kaiu Kanepiovou.

Do finále ve Washingtonu postoupily Kanepiová a Samsonovová

WTA WASHINGTON - Do finále turnaje WTA 250 ve Washingtonu se dostala 37letá estonská veteránka Kaia Kanepiová, která se pokusí ukončit devět let dlouhé čekání na titul proti Ljudmile Samsonovové. Ta bude usilovat o druhý triumf.

Plíšková se v Berlíně oklepala z prohraného tie-breaku a Kanepiové nadělila dva kanáry

WTA BERLÍN - Karolína Plíšková do travnaté části sezony vstoupila prohraným tie-breakem, nicméně pak už v úvodním kole v Berlíně nepovolila nebezpečné Kaie Kanepiové jediný game a i díky 17 esům zvítězila 6-7(5) 6-0 6-0. O druhé letošní čtvrtfinále se česká jednička a světová sedmička utká s Kanaďankou Biancou Andreescuovou, která zdolala ve třech setech Kateřinu Siniakovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist