Karanusic Roko

Karanusic Roko

41
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
5. 9. 1982
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 87.
čtyřhra: - / 308.

Wimbledonská kvalifikace skončila pro české tenisty neúspěchem

WIMBLEDON - Z pěti českých tenistů neproleze sítem wimbledonské kvalifikace ani jeden. Nikdo z nich se dokonce nedostal ani do závěrečné fáze: druhé kolo bylo konečným pro Iva Mináře i Jana Hernycha.

Náhradník Hájek v Chorvatsku zvýšil už na 4-0

Již za rozhodnutého stavu semifinále Davisova poháru mezi Chorvatskem a českými tenisty nastoupili k závěrečným dvouhrám náhradníci. Na 4-0 na zápasy zvýšil při své premiéře v prestižní týmové souteži Jan Hájek, poslední zápas hraný na dva vítězné sety obstarává Lukáš Dlouhý a Lovro Zovko.

Preview: Češi hrají v Chorvatsku o finále Davisova poháru

Dnes odpoledne zahájí čeští tenisté v chorvatské Poreči útok na finále Davisova poháru. Hlavními tahouny českého výběru budou Štěpánek s Berdych, kteří se v pátečních dvouhrách postaví proti Karlovičovi a Čiličovi. Střetnutí se koná v halových podmínkách na antukových kurtech.

Davis Cup: Chorvaty povedou Čilič s Karlovičem

Očekávanou čtveřici nominoval kapitán chorvatských tenistů Goran Prpič na semifinále Davis Cupu proti Česku. Na antuce v porečské hale Žatika bude příští týden spoléhat především na dvojici Marin Čilič a Ivo Karlovič, které v nominaci doplňují Roko Karanušič a Lovro Zovko.

Štěpánek nezaváhal a opět si zahraje s Verdaskem

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Radek Štěpánek postoupil do 3. kola Australian Open, když dnes porazil Němce Berrera ve čtyřech setech. O osmifinále si zahraje, stejně jako před čtrnácti dny ve finále v Brisbane, se Španělem Verdaskem. Druhé suverénní vítězství si dnes připsala světová jednička Rafael Nadal.

4. den v Melbourne: Benešová se utká s letos neporaženou Dementěvovou

Alespoň o dvojí české zastoupení ve třetím kole ženské dvouhry se ve čtvrtek pokusí Iveta Benešová, kterou čeká světová čtyřka Jelena Dementěvová. Roli favorita bude na jednom z vedlejších dvorců plnit Radek Štěpánek v souboji s Němcem Berrerem.

Hernych triumfoval na challengeru v Bratislavě

CHALLENGER BRATISLAVA / ECKENTAL - Český tenista Jan Hernych vyhrál bratislavský challenger Tatra Banka Slovak Open a získal druhý letošní triumf z podniku této kategorie. Ve finále dnes porazil Švýcara Bohliho. Vítězem challengeru v německém Eckentalu se stal domácí Gremelmayr.

Hernych postoupil ve Vídni do druhého kola

ATP VÍDEŇ - Český tenista Jan Hernych vstoupil do turnaje ve Vídni vítězstvím, když si v prvním kole poradil s Rokem Karanušičem z Chorvatska. O druhé letošní čtvrtfinále si zahraje s Wawrinkou nebo Petzschnerem. V Rakousku už dohrál čtvrtý nasazený Ivo karlovič, jenž nestačil na finalistu z roku 2005 Juana Carlose Ferrera.

Berdych v Tokiu postoupil, Minář po boji podlehl Roddickovi

Tomáš Berdych potvrdil dobrou formu na asijském turné a v Tokiu postoupil do třetího kola. Český tenista, který minulý týden v Bangkoku prohrál až s Djokovičem v semifinále, dnes v japonské metropoli porazil Chorvata Roka Karanušiče po setech. Blízko postupu byl také Ivo Minář, ten ale turnajové dvojce Andymu Roddickovi po více než dvou a půl hodinách podlehl.

Jednička Verdasco v Umagu postupuje, obhájce Moya dohrál

ATP UMAG - Nejvýše nasazený hráč v chorvatském Umagu postoupil už do semifinále. Španěl Fernando Verdasco si poradil s Němcem Zverevem a o postup do finále se utká s vítězem duelu Moya - Fognini. Už jednu jistou semifinálovou dvojicí tvoří čtvrtý nasazený Rus Andrejev s Maximem Gonzalezem z Argentiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist