Karlovic Ivo

Karlovic Ivo

45
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
28. 2. 1979
Výška:
211 cm
Váha:
104 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 14.
čtyřhra: - / 44.

Karlovič oficiálně ukončil kariéru. Na kontě má druhý nejvyšší počet es a pozitivní bilanci s Djokovičem

Chorvatský tenista Ivo Karlovič (44) oficiálně ukončil kariéru. Čtyřiačtyřicetiletý 211 centimetrů vysoký dlouhán, který se na okruhu ATP naposledy představil před dvěma a půl lety, to oznámil na sociální síti X.

Bývalý šampion v Los Cabos končí opět v 1. kole. Veterán Karlovič nestačil na Thompsona

ATP LOS CABOS - Ivo Karlovič na místě svého posledního triumfu skončil opět v prvním kole. V mexickém Los Cabos 42letý Chorvat nestačil na nasazeného Australana Jordana Thompsona.

Quiroz v Delray Beach vyřadil veterána Karloviče a je po 13 letech prvním Ekvádorcem ve čtvrtfinále

ATP DELRAY BEACH - Brzy 42letý tenisový veterán Ivo Karlovič další výhru na ATP Tour nepřidal a v Delray Beach vypadl ve druhém kole. Více než dvoumetrový Chorvat nestačil na Roberta Quiroze, který se stal po 13 letech prvním Ekvádorcem ve čtvrtfinále elitního okruhu. Naposledy to dokázal jeho bratranec Nicolás Lapentti.

Karlovič porazil Andújara a je nejstarším vítězem zápasu ATP od roku 1995

ATP DELRAY BEACH - Chorvat Ivo Karlovič se stal nejstarším tenistou od roku 1995, který vyhrál zápas na turnaji ATP Tour. Nejvyšší hráč na okruhu, který koncem února oslaví 42. narozeniny, porazil na úvod sezony v prvním kole v Delray Beach sedmého nasazeného Španěla Pabla Andújara

Veselý v Dauhá porazil veterána Karloviče a zahraje si o hlavní soutěž

ATP DAUHÁ - Jiří Veselý vstoupil do nové sezony skalpem čtyřicetiletého chorvatského veterána Iva Karloviče. V prvním kole kvalifikace turnaje ATP 250 v Dauhá český tenista odvrátil všechny tři brejkboly a zvítězil ve třech setech. O start v hlavní soutěži se šestadvacetiletý Čech utká s nejvýše nasazeným Maďarem Mártonem Fucsovicsem.

Zverev měl v prvním kole namále. S Millmanem musel do pěti setů

FRENCH OPEN - Alexander Zverev se v prvním kole French Open pořádně natrápil. Pátý hráč světa a loňský čtvrtfinalista vedl nad Johnem Millmanem 2-0 na sety, ale nakonec Australana zdolal až po více než čtyřhodinovém boji v rozhodující páté sadě a úspěšně navázal na triumf z generálky v Ženevě. V dalším kole se střetne s kvalifikantem Mikaelem Ymerem.

Nemocný Zverev v Indian Wells skončil ve 3. kole na Struffovi

ATP INDIAN WELLS - Alexandera Zvereva v Indian Wells přemohla nemoc a na kurtu ho ve třetím kole dorazil krajan Jan-Lennard Struff. Ten si připsal teprve třetí výhru nad hráčem Top 10 a proti Raonicovi bude bojovat o první čtvrtfinále na turnaji Masters 1000.

Nišikori musel opět do rozhodující sady, Karloviče udolal až po čtyřech hodinách

AUSTRALIAN OPEN - Kei Nišikori musel na Australian Open i podruhé do rozhodující sady, do níž ho po Majchrzakovi dostal také Ivo Karlovič. Nišikori ale nakonec chorvatského veterána a servismana po téměř čtyřhodinovém maratonu zdolal v závěrečném tie-breaku, přestože za stavu 4-4 v rozhodujícím setu na podání prohrával 0-40, a vyhrál i šesté letošní utkání. O osmifinále si to Japonec rozdá s Joaem Sousou.

Jen krátké výměny, 39 es a Karlovič je v Melbourne nejstarším vítězem za posledních 40 let

Symbolicky i díky 39 esům, jež odpovídají jeho věku, postoupil chorvatský tenisový veterán Ivo Karlovič do druhého kola Australian Open. Brzy čtyřicetiletý obr dnes v Melbourne porazil 6-7 7-6 7-6 7-6 o osmnáct let mladšího Huberta Hurkacze z Polska a na australském grandslamu vyhrál zápas jako nejstarší hráč za čtyřicet let.

Anderson v 'nejvyšším' finále open éry udolal nejstaršího finalistu po 42 letech Karloviče

ATP PUNE - V indickém Pune se dnes psala historie. Nejvýše nasazený Kevin Anderson ve finále dvou více než dvoumetrových tenistů udolal v utkání bez jediného brejku devětatřicetiletého Chorvata Iva Karloviče, jenž byl nejstarším finalistou turnaje ATP od roku 1977, a povedl se mu reparát za loňský finálový neúspěch.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist