Kas Christopher

Kas Christopher

43
muž
Německo
Datum nar.:
13. 6. 1980
Výška:
188 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 241.
čtyřhra: - / 17.

Berdych s Hájkem si zahrají o deblový titul

V Dauhá sice ve dvouhře vypadl hned v prvním kole, přesto Tomáš Berdych nemusí odjíždět z Kataru bez titulu. Český reprezentant dnes po boku Jana Hájka porazil německý pár Kas/Kohlschreiber 6-2 6-3 a postoupil do finále, v němž si zahraje o svůj druhý deblový triumf v kariéře.

Granollers v Kitzbühelu získal první letošní titul

Marcel Granollers vyhrál turnaj v Kitzbühelu. Osmý nasazený hráč na rakouské antuce porazil ve finále 0-6 7-6 a 6-4 Argentince Juana Mónaca a získal první letošní titul.

Davis Cup: Francouzi jsou v semifinále, Švédi a Američané vykřesali naději

Už dva týmy Světové skupiny Davis Cupu mají po sobotních čtyřhrách jistý postup do semifinále. Vedle Argentinců vyhráli své první tři zápasy i Francouzi v Německu. Tenisté Švédska a Spojených států zvládli deblová utkání a mají tak před nedělními dvouhrami stále šanci na vítězství.

Španělé po čtyřhře postupují. Jistotu mají i Švédsko a Argentina

Tři země mají už po sobotních čtyřhrách jistotu, že postoupí do čtvrtfinále Světové skupiny Davis Cupu. Španělsko ani v deblech neztratilo set a proti Belgii se ujalo vedení 3-0. Stejným poměrem vedou Švédové nad Ruskem a díky vítězné čtyřhře už nemůže prohrát ani Argentina, případný další soupeř Česka.

Silní Francouzi se obávají zápasů s Kohlschreiberem

Francie je v duelu s Německem jasným favoritem. Zatímco domácí výběr se může spolehnout na tenisty z druhé světové desítky, hosté se musí obejít bez své jedničky Haase. Nicméně kapitán Francouzů upozorňuje před kvalitami Kohlschreibera, na kterého si obzvlášť musí dát pozor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist