Kilnarová Monika

Kilnarová Monika

24
žena
Česká republika
Datum nar.:
8. 10. 1999
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 276.
čtyřhra: - / 919.

Šalková, Nosková a Kilnarová jsou na ITF W60 v Přerově v semifinále! Doplnit je může Smitková

ITF PŘEROV - Kvůli deštivému počasí se program zápasů na turnaji ITF W60 v Přerově natahuje. Dnes se nicméně stihly dohrát zápasy druhého kola a tři ze čtyř čtvrtfinálových soubojů. Mezi kvarteto nejlepších se už dostaly tři Češky - 17letá Dominika Šalková, 16letá Linda Nosková a 21letá Monika Kilnarová. Doplnit je může ještě Tereza Smitková, která bude dohrávat čtvrtfinále až v sobotu.

Kilnarová v tuniském Monastiru znovu po šesti týdnech slaví triumf

ITF MONASTIR - Monika Kilnarová se v posledních týdnech na tvrdém povrchu v tuniském Monastiru dostala do skvělé formy. Na třetí ze čtyř posledních akcí ITF W15 si zahrála finále a podruhé ho proměnila v triumf. Celkově šestý titul 21letá Češka slaví po dnešní výhře 6-4 7-6 nad Lotyškou Danielou Vismaneovou.

Konec špatných výsledků? Kilnarová na ITF W15 v Tunisku ukončila tříleté čekání na titul

ITF MONASTIR - Monika Kilnarová po měsících trápení slaví úspěch. V tuniském Monastiru si po třech letech zahrála finále a dokázala ukončit i stejně dlouhé čekání na 5. titul. V boji o něj 21letá Češka zdolala 2-6 6-2 6-4 Američanku Anastasii Nefedovovou.

Krejčíková ve Starých Splavech nezaváhala, Kilnarová titul u 'Mácháče' neobhájí

ITF STARÉ SPLAVY - Ve Starých Splavech u Máchova jezera odstartoval turnaj ITF, který po zvýšení dotace na 60 tisíc dolarů získal na větší prestiži. Roli favoritky v prvním kole potvrdila domácí jednička Barbora Krejčíková, naopak loňská šampionka Monika Kilnarová po boji skončila.

Krejčíková je v Palm Harboru ve čtvrtfinále, Kilnarová se do něj nedostala

ITF PALM HARBOUR - Barbora Krejčíková na turnaji ITF 80k v Palm Harlbouru na Floridě smetla dvakrát 6-2 domácí Sanaz Marandovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm se třiadvacetiletá Češka střetne s šestnáctiletou Američankou Whitney Osuigweovou, která přehrála 6-0 6-3 Moniku Kilnarovou.

Kilnarová v Palm Harbouru ukončila po dvou měsících čekání na výhru

ITF PALM HARBOUR - Monika Kilnarová na turnaji ITF 80k v americkém Palm Harboru potvrdila roli favoritky proti domácí Alycie Parksové a po sérii tří porážek si připsala první výhru od začátku února.

Kilnarová si u 'Mácháče' došla pro první titul z turnaje ITF 25k

ITF STARÉ SPLAVY - Monika Klinarová se raduje ze svého čtvrtého titulu z turnaje ITF a prvního z akce dotované 25.000 dolary. Premiérový triumf na domácí půdě slaví ve Starých Splavech, kde osmnáctiletá Češka startovala díky divoké kartě a v dnešním finále na antukovém kurtu u Máchova jezera zdolala 7-6 6-3 Slovenku Rebeccu Šrámkovou.

Kilnarová si v Řecku došla pro třetí titul z turnaje ITF 15k

ITF HERAKLION - Monika Kilnarová poprvé v sezoně a potřetí v kariéře vyhrála turnaj ITF 15k. Také ze třetí trofeje se osmnáctiletá Češka raduje na antuce, když v dnešním finále v řeckém Heraklionu porazila dvakrát 6-3 Švýcarku Lisu Sabinovou.

Rýsuje se další český talent? Sedmnáctiletá Kilnarová poprvé triumfovala mezi ženami

Monika Kilnarová minulý týden jako kvalifikantka ovládla menší podnik ITF 15k v Tampere. Sedmnáctiletá Češka nenašla ve finské metropoli žádnou přemožitelku, když ve finále po téměř čtyřech hodinách udolala 7-6 6-7 6-4 turnajovou jedničku Marii Benoitovou. Mezi ženami se tak dočkala premiérového triumfu.

Češky v prvním kole kvalifikace na antuce v pražské Stromovce zářily

WTA PRAHA - Prvním kolem kvalifikace antukového turnaje WTA v Praze prošlo šest českých tenistek, tedy maximální možný počet. Těžkému losu navzdory. Z mečbolů postoupila Tereza Smitková, nasazenou jedničku vyřadila Lucie Hradecká, cenné skalpy získaly šestnáctiletá Karolína Beránková a Tereza Martincová, roli favoritky potvrdila Denisa Allertová a v souboji domácích hráček uspěla Anastasia Zarycká, jež má české občanství teprve pár týdnů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist