King Darian

King Darian

31
muž
Barbaros
Datum nar.:
26. 4. 1992
Výška:
188 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 543. / 106.
čtyřhra: 1010. / 156.

Prvním kolem US Open prošly Kvitová a Kristýna Plíšková. Martincová a Veselý neuspěli

US OPEN - První kolo na letošním US Open zvládla v pondělí polovina Čechů. Ve Flushing Meadows postupuje po výhře nad bývalou světovou jedničkou Jelenou Jankovičovou nasazená třináctka Petra Kvitová a své maximum v New Yorku vyrovnala po hladkém postupu přes Mišu Egučiovou z Japonska Kristýna Plíšková. Neuspěla naopak Tereza Martincová, která uhrála proti Caroline Garciaové jediný game, ani Jiří Veselý, jenž nestačil na Bornu Čoriče.

Rosol prošel tříkolovou kvalifikací Wimbledonu

WIMBLEDON - Lukáš Rosol jako jediný český tenista prošel tříkolovou kvalifikací Wimbledonu. Na třetím grandslamu sezony nebude chybět šestý rok po sobě díky dnešnímu vítězství nad Darianem Kingem z Barbadosu.

Fratangelo v Indian Wells smetl Tomice a vyzve Bedycha

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Berdych vstoupí do turnaje v Indian Wells duelem s domácím Bjornem Fratangelem. Třiadvacetiletý Američan si na úvod připsal svou teprve druhou výhru na akcích Masters 1000, když smetl Bernarda Tomice a poprvé od loňského srpna postoupil na okruhu ATP do 2. kola. Naopak Australan zaznamenal pátou porážku v řadě.

Tomic v Memphisu prohrál Barbadosanem Kingem

ATP MEMPHIS - Bernard Tomic na druhé ze tří letošních akcí nezvládl hned svůj úvodní zápas. V Memphisu čtyřiadvacetiletý Australan nestačil na 140. hráče světa Dariana Kinga z Barbadosu, který favoritovi nenabídl jediný brejkbol a poprvé v kariéře postoupil do 2. kola turnaje ATP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist