King Vania

King Vania

35
žena
USA
Datum nar.:
3. 2. 1989
Výška:
165 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 3.

Kingová se chtěla s kariérou rozloučit na domácím turnaji. Kvůli koronaviru rozlučka neproběhne

Dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Vania Kingová původně plánovala, že se s úspěšnou kariérou rozloučí na domácím antukovém turnaji v Charlestonu. Jednatřicetiletá Američanka ale nakonec kariéru kvůli pandemii koronaviru ukončila "v tichosti".

Nejsi top hráč ani předchozí šampion! Millmanovi byl zrušen trénink v Indian Wells

Nejlepší hráči světa mají obvykle větší pozornost tenisových fanoušků, ale zjevně jsou upřednostňováni i organizátory turnajů. Nepříjemnou zkušenost má John Millman. Aktuálně 43. tenista žebříčku měl v Indian Wells naplánovaný trénink. Jeho tréninkový parťák, který měl být na zrušeném turnaji mezi nasazenými, nedorazil, a proto se pořadatelé "pátého grandslamu" rozhodli Australanův trénink zrušit, přestože mohl čas na kurtu využít i sám.

Serena vyhrála 306. zápas na grandslamu a vyrovnala rekord Navrátilové

US OPEN - Serena Williamsová ve 2. kole US Open porazila krajanku Vaniu Kingovou a vyhrála tak již 306. zápas na grandslamovém turnaji. Tím vyrovnala rekord open éry, který až dosud držela legendární Martina Navrátilová.

Ying-Ying Duan si na domácí půdě v Nanchangu připsala první titul na okruhu WTA

WTA NANCHANG - Ying-Ying Duan si na domácím turnaji Nanchangu, který byl letos poprvé zařazen do kategorie WTA International, přisala svůj premiérový titul na okruhu WTA. Sedmadvacetiletý Číňanka, jež až dosud nebyla nikdy ani v semifinále, ve finále otočila nepříznivý vývoj proti Američance Vanie Kingové.

Ozakiová v Nanchangu vyřadila Schiavoneovou a je poprvé v semifinále

WTA NANCHANG - Do semifinále turnaje v čínském Nanchangu se dostaly dvě Japonky, jedna Američanka a jedna domácí hráčka. Japonky Risa Ozakiová, Misa Eguchová a Číňanka Ying-Ying Duan jsou takhle daleko na okruhu WTA poprvé, dvojnásobná finalistka Vania Kingová je z kvarteta semifinalistek nejzkušenější.

Halepová v Bukurešti zdolala Kingovou, o titul se utká se Sevastovovou

Simona Halepová měla v semifinále domácího turnaje nečekané problémy s Vaniou Kingovovu. Turnajová jednička nakonec zdolala Američanku až po téměř dvou a čtvrt hodinách boje 6-7 6-4 6-3 a postoupila do finále. V něm ji vyzve Anastasia Sevastovová, jež přehrála 6-3 6-2 Němku Lauru Siegemundovou.

Birmingham: Ve dvouhře Strýcová nestačila na Keysovou, ve čtyřhře slaví s Plíškovou titul

WTA BIRMINGHAM - Barbora Strýcová na turnaji v Birminghamu sice nejprve prohrála finále dvouhry s Američankou Madison Keysovou, poté si ale spravila chuť ve čtyřhře. V té třicetiletá Češka spolu s krajankou Karolínou Plíškovou porazily americko-ruské duo Vania Kingová/Alla Kudrjavcevová 6-3 7-6 a slaví tak první společný titul.

Češky dnes byly stoprocentní. Postoupily Plíšková, Allertová i Strýcová

Zatímco včera se českým tenistkám na Australian Open nedařilo, dnes si všechny zajistily postup do dalších bojů. Karolína Plíšková obhájila loňské třetí kolo díky vítězství nad svou deblovou parťačkou Julií Görgesovou, Denisa Allertová překvapila proti další Němce Sabine Lisické a mezi dvaatřicítkou nejlepších je také Barbora Strýcová.

Serena v silném větru deklasovala Kingovou, Azarenková musela bojovat

US OPEN ŽENY - Dvojnásobná obhájkyně titulu Serena Williamsová zatím proplouvá domácím US Open bez potíží. Ve druhém kole smetla krajanku Vaniu Kingovou a na newyorském grandslamu tak vyhrála už 16. zápas v řadě. Postupuje i poražená finalistka posledních dvou ročníků Viktoria Azarenková, jež musel o výhru nad McHaleovou bojovat.

Makarovová porazila Pavljučenkovovou a s další Ruskou Kuzněcovovou si zahraje o finále

WTA WASHINGTON - Jekatěrina Makarovová si po roce zahraje znovu v semifinále turnaje ve Washingtonu. Ruská tenistka vyhrála i druhý letošní souboj s Anastasií Pavljučenkovovou a s další Ruskou Světlanou Kuzněcovovou svede souboj o druhé letošní finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist