Klizan Martin

Klizan Martin

34
muž
Slovensko
Datum nar.:
11. 7. 1989
Výška:
191 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 843. / 24.
čtyřhra: - / 73.

Kolář v kvalifikaci Wimbledonu smetl Slováka Kližana, Macháč má první výhru na trávě

WIMBLEDON - Zdeněk Kolář zahájil své působení ve wimbledonské kvalifikaci naprosto suverénně, 24letý Čech v prvním kole za necelou hodinu smetl Slováka Martina Kližana. Do kvalifikace úspěšně vstoupil také Tomáš Macháč, jenž zaznamenal první vítězný zápas na trávě. Vypadl pouze Lukáš Rosol.

Macháč v Ortisei za necelou hodinu vyřídil Kližana a je ve čtvrtfinále

ATP CHALLENGER ORTISEI - Tomáš Macháč stále pokračuje ve výborných výkonech na challengerech. Dvacetiletý český talent v hale v Ortisei ještě neztratil set, dnes za necelou hodinu hry vyřídil nasazeného Slováka a bývalého 24. hráče světa Martina Kližana. Ve čtvrtfinále se utká s turnajovou dvojkou Iljou Ivaškou.

Rosol v Petrohradu na úspěšnou kvalifikaci nenavázal

ATP PETROHRAD - Lukáš Rosol při své letošní premiéře v hlavní soutěži turnaje ATP neuspěl. Český veterán v hale v Petrohradu v souboji kvalifikantů nestačil na Egora Gerasimova a na běloruského tenistu letos nenašel recept ani potřetí.

Berdych ve Winston-Salemu porazil Seppiho a ukončil půl roku dlouhé čekání na výhru

ATP WINSTON-SALEM - Tomáš Berdych odehrál teprve druhý zápas za posledních pět měsíců a ve Winston-Salemu ukončil půl roku dlouhé čekání na vítězství. Český tenista, který dlouhodobě laboroval s bolestmi zad, porazil ve třech setech Itala Andrease Seppiho, s nímž si vylepšil vzájemnou bilanci na 9-2. Ve druhém kole se střetne se Srbem Filipem Krajinovičem.

Kližan v Kitzbühelu prohrál tříhodinovou bitvu s Bachingerem a titul neobhájí

ATP KITZBÜHEL - Martin Kližan své letošní trápení neukončí ani v Kitzbühelu, kde loni triumfoval. Už třetí těsnou porážku během tří týdnů mu na antuce v Rakousku připravil Němec Matthias Bachinger, který zvítězil po tříhodinovém boji ve třech tie-breacích.

Zverev měl v prvním kole namále. S Millmanem musel do pěti setů

FRENCH OPEN - Alexander Zverev se v prvním kole French Open pořádně natrápil. Pátý hráč světa a loňský čtvrtfinalista vedl nad Johnem Millmanem 2-0 na sety, ale nakonec Australana zdolal až po více než čtyřhodinovém boji v rozhodující páté sadě a úspěšně navázal na triumf z generálky v Ženevě. V dalším kole se střetne s kvalifikantem Mikaelem Ymerem.

Čilič utekl Kližanovi ze čtyř mečbolů a ukončil sérii čtyř porážek

ATP MADRID - Marin Čilič byl jediný míček od páté porážky v řadě, na antuce v Madridu však proti Slováku Martinu Kližanovi přežil čtyři mečboly a po takřka třech hodinách hry postoupil do druhého kola. Dokonce sérii pěti porážek ukončil Rus Karen Chačanov. Souboj s Rogerem Federerem, který se na antuku vrací po třech letech, si zajistil Francouz Richard Gasquet.

Zverev vykročil za hattrickem z Mnichova výhrou nad Londerem

ATP MNICHOV - Formu hledající Alexander Zverev vstoupil do domácího antukového turnaje v Mnichově, kde v předchozích dvou letech triumfoval, dvousetovou výhrou nad Argentincem Juanem Ignaciem Londerem. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Němec utká s Chilanem Christianem Garínem.

Kližan v Indian Wells překazil souboj bratrů Zverevových, vyřadil staršího Mischu

ATP INDIAN WELLS - Martin Kližan na Masters v kalifornském Indian Wells nedal šanci Mischovi Zverevovi, překazil souboj tenisových bratrů a suverénně postoupil do druhého kola. V něm slovenský tenista vyzve světovou trojku Alexandera Zvereva.

Monfils v Bulharsku porazil Tsitsipase, v semifinále ho čeká Medveděv

ATP SOFIE - Gaël Monfils prochází halovým turnajem v Sofii bez ztráty setu. Dnes si zkušený Francouz poradil dokonce bez ztráty servisu s řeckým talentem Stefanosem Tsitsipasem a může se těšit na semifinále proti Rusu Daniilu Medveděvovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist