Kohlschreiber Philipp

Kohlschreiber Philipp

40
muž
Německo
Datum nar.:
16. 10. 1983
Výška:
178 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 16.
čtyřhra: - / 51.

Poslední nasazený přeživší Rubljov si v Halle zahraje své první semifinále na trávě

ATP HALLE - Jediný nasazený čtvrtfinalista Andrej Rubljov na trávě v Halle porazil vítěze ročníku 2011 a domácího veterána Philippa Kohlschreibera a poprvé v kariéře na trávě postoupil do semifinále. O třetí letošní a celkově 12. finále bude bojovat proti Nikolozovi Basilašvilimu.

Federerovi se po operacích kolene nadále nedaří. V Halle poprvé v kariéře skončil před čtvrtfinále

ATP HALLE - Roger Federer po dvou operacích kolene stále marně hledá svou nejlepší formu. S deseti triumfy nejúspěšnější hráč turnaje v Halle v rámci letošního ročníku skončil již ve druhém kole po porážce s o 19 let mladším Félixem Augerem-Aliassimem. Na svém oblíbeném podniku hrál poosmnácté a takto brzy nikdy nevypadl.

Medveděv na antuce prohrál popáté v řadě, v Hamburku nestačil na Humberta

ATP HAMBURK - Světová pětka Daniil Medveděv si na antuce připsal už pátou porážku v řadě. Dnes v Hamburku ve svém prvním zápase na antuce od loňského Roland Garros prohrál ve dvou setech s Francouzem Ugem Humbertem, na kterého ve druhém kole čeká Jiří Veselý.

Kohlschreiber: Nechci kariéru ukončit během koronavirové krize

Philipp Kohlschreiber už má rozhodně věk na to, aby tenisovou raketu pověsil na hřebík. Šestatřicetiletý Němec ale během pauzy zaviněné koronavirovou krizí skončit nechce, raději si kariéru prodlouží.

Monfils neprohrál už 22 setů v řadě, Djokovič letos vyhrál i popatnácté

ATP DUBAJ - Gaël Monfils v Dubaji smetl Japonce Jasutaku Učijamu a svou neporazitelnost prodloužil již na 11 utkání a 22 setů. Ve čtvrtfinále nechybí ani Novak Djokovič, který nedal šanci Philippu Kohlschreiberovi a vyhrál i svůj 15. zápas v sezoně.

Kohlschreiber kvůli natrženému břišnímu svalu nevyzval Tsitsipase. Blíží se konec, naznačil německý veterán

Philipp Kohlschreiber se měl dnes ve druhém kole Australian Open postavit vítězi loňského Turnaje mistrů a světové šestce Stefanosi Tsitsipasovi, kvůli zranění břišního svalu ale k zápasu vůbec nenastoupil. A německý veterán začíná tušit, že jeho kariéra se chýlí ke konci.

Rusové přežili tři mečboly, vyřadili Srbsko a čeká je Kanada. Dalšími semifinalisty jsou Britové a domácí Španělé

DAVIS CUP - Karen Chačanov s Andrejem Rubljovem v rozhodující čtyřhře na finálovém turnaji Davisova poháru v Madridu proti Srbům Novakovi Djokovičovi a Viktorovi Troickému odvrátili tři mečboly a po těsném vítězství poslali svůj tým do semifinále. V něm se Rusové utkají s Kanadou. Již po dvouhrách slavili postup do semifinále Britové, o finále se poperou s domácím Španělskem.

Thiem ve Vídni začal výhrou nad těžkým soupeřem Tsongou

ATP VÍDEŇ - Nasazená jednička Dominic Thiem vstoupil do domácího halového turnaje ATP 500 ve Vídni výhrou 6-4 7-6 nad jediným bývalým šampionem v pavouku Jo-Wilffriedem Tsongou a na třetí pokus si tak připsal Francouzův premiérový skalp. Ve druhém kole se rakouský tenista utká se Španělem Verdaskem.

Rosol v Moskvě přežil mečbol proti Lajovičovi, obrat ale tentokrát nedokonal

ATP MOSKVA - Lukáš Rosol v Moskvě druhý obrat po odvrácení mečbolu nedokonal. Dnes ve druhém kole český tenista podlehl 1-2 na sety čtvrtému nasazenému Srbovi Dušanu Lajovičovi a neukončil více než tříleté čekání na čtvrtfinále. Obhájce titulu Rus Karen Chačanov unikl z pěti mečbolů Němci Philippu Kohlschreiberovi.

Kohlschreiber po dvou měsících zvítězil, v Kitzbühelu postoupil i Kovalík

ATP KITZBÜHEL - Dvojnásobný šampion Philipp Kohlschreiber na antuce v rakouském Kitzbühelu porazil Francouze Richarda Gasqueta a poprvé od French Open a šňůře pěti porážek se dočkal vítězného zápasu. Zvítězil také Slovák Jozef Kovalík, který se dočkal první výhry na okruhu ATP od loňského července.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist