Konečný Michal

Konečný Michal

34
muž
Česká republika
Datum nar.:
13. 10. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 285.
čtyřhra: - / 295.

Konečný na Futures v Gruzii ukončil dva roky dlouhé čekání na titul

FUTURES TBILISI - Michal Konečný, který letos nebyl ani jednou dál než ve druhém kole a před tímto týdnem prohrál šest zápasů v řadě, ovládl turnaj Futures na tvrdém povrchu v gruzínském Tbilisi. V dnešním finále devětadvacetiletý Čech porazil 7-6 7-5 Brita Marka Whitehouse a ukončil více než dvouleté čekání na celkově 14. titul.

Prostějov vládne dál. Tenisovou extraligu vyhrál podesáté v řadě

TENISOVÁ EXTRALIGA - TK Agrofert Prostějov vyhrál podesáté v řadě a popatnácté v historii Tenisovou extraligu smíšených družstev. Ve finále si hanácký klub poradil stejně jako loni s pražskou Spartou, kterou porazil 5-1. O body se dnes v říčanské hale podělili Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Jiří Veselý a Slováci Jozef Kovalík a Norbert a Gomboš.

Konečný slaví v řeckém Irakliu první letošní a celkově dvanáctý titul z turnajů Futures

FUTURES IRAKLIO - Michal Konečný překonal všechny soupeře i špatné počasí v řeckém Irakliu a v dnešním finále na tamním podniku Futures s dotací 15 000 amerických dolarů po více než dvou hodinách boje udolal 6-4 4-6 6-2 Baptisteho Crepatteho z Francie a získal tak první letošní a celkově dvanáctý titul z turnajů série Futures.

Konečný dnes v Irakliu vydřel výhru ve čtvrtfinále i semifinále

FUTURES IRAKLIO - Kvůli dešti musel Michal Konečný svůj čtvrtfinálový duel na turnaji Futures v řeckém Irakliu hrát čtyři dny. Dnes konečně třetí nasazený dohrál zápas do konce a porazil 7-5 7-6 Temura Ismajlova. Po krátké pauze na odpočinek zdolal v téměř dvou a půl hodinovém souboji Yanna Martiho 6-3 4-6 6-2. V zítřejším finále bude jeho soupeřem Baptiste Crepatte z Francie.

Veselý na challengeru v Taškentu postupuje, Konečný končí

Jiří Veselý zdolal v prvním kole na challengeru v uzbeckém Taškentu v roli nasazené jedničky Vishnu Vardhana 3-6 6-3 6-4. O čtvrtfinále si Veselý zahraje s Alexanderem Bublikem. Naopak Michal Konečný končí, nestačil na trojku turnaje Ricardase Berankise 2-6 4-6.

Davis Cup: Berdycha se Štěpánkem doplní Rosol a Minář

Osvědčené opory Tomáše Berdycha s Radkem Štěpánkem a k nim opět Lukáše Rosola a Iva Mináře nominoval kapitán českých tenistů Jaroslav Navrátil na finále Davis Cupu proti Španělsku. "Není důvod tým měnit, v Argentině to bylo vynikající," řekl k losu Navrátil.

Roitman v Ostravě ztratil pouze dva gamy

CHALLENGER OSTRAVA - Argentinský tenista Sergio Roitman má za sebou bezproblémový vstup do turnaje Prosperita Open v Ostravě. Nasazená jednička si dnes v prvním kole challengeru dotovaného 50 tisíci dolarů hladce poradila se Slovákem Danišem, kterému povolila pouze dvě hry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist