Konjuh Ana

Konjuh Ana

26
žena
Chorvatsko
Datum nar.:
27. 12. 1997
Výška:
174 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 557. / 20.
čtyřhra: - / 176.

Siniaková v Madridu otočila duel s Konjuhovou. Kvitová, Linda Fruhvirtová a Martincová vypadly

WTA MADRID - Trojnásobná šampionka Petra Kvitová při své 12. účasti v Madridu prohrála hned s Jil Teichmannovou a teprve podruhé ztroskotala v prvním kole. V něm skončily i 16letá Linda Fruhvirtová a Tereza Martincová. Naopak postoupila Kateřina Siniaková po obratu proti Aně Konjuhové.

Čerstvá členka Top 200 Linda Fruhvirtová v Charlestonu porazila Konjuhovou. Kvitová vzdala

WTA CHARLESTON - Linda Fruhvirtová zvládla svůj první zápas v roli hráčky Top 200. Na zelené antuce v Charlestonu 16letá Češka porazila 4-6 6-1 6-3 Chorvatku Anu Konjuhovou a počtvrté v kariéře vstoupila vítězně do turnaje WTA. Naopak Petra Kvitová svůj úvodní duel kvůli svalovému zranění vzdala.

Vondroušová v Adelaide nevyužila mečbol ani nedopodávala. Do čtvrtfinále neprošla ani Martincová

WTA ADELAIDE - Markéta Vondroušová skončila na svém prvním letošním turnaji před branami čtvrtfinále. Nasazená Češka v Adelaide po více než dvou hodinách a v tie-breaku rozhodující sady prohrála s bývalou světovou dvacítkou Anou Konjuhovou, když na returnu nevyužila mečbol a utkání nedopodávala. O postup do čtvrtfinále marně bojovala i Tereza Martincová, která jasně prohrála s Madison Keysovou.

Martincová začala sezonu porážkou s Chorvatkou Konjuhovou

WTA MELBOURNE 1 - Tereza Martincová první zápas sezony 2022 prohrála. Na turnaji WTA 250 v Melbourne česká tenistka podlehla dvakrát 4-6 Chorvatce Aně Konjuhové. Vítězný návrat na kurty absolvovala Japonka Naomi Ósakaová.

Collinsová si po triumfu v Palermu zahraje finále i v San José, narazí na Kasatkinovou

WTA SAN JOSÉ - 27letá Danielle Collinsová na tvrdém povrchu v San José deklasovala Chorvatku Anu Konjuhovou a dva týdny po premiérovém triumfu na antuce v Palermu postoupila do druhého finále. O nejcennější titul si devět zápasů neporažená Američanka zahraje s Ruskou Darjou Kasatkinovou.

V San José z kvarteta nasazených do čtvrtfinále prošla jen Kasatkinová

WTA SAN JOSÉ - Na akci WTA 500 v kalifornském San José se ve středu vůbec nedařilo nasazeným hráčkám. Do čtvrtfinálových bojů prošla pouze turnajová čtyřka Darja Kasatkinová, a to po obratu proti Caroline Garciaové. Set naopak neuhrály Petra Martičová, Alison Riskeová ani Madison Keysová.

Bouzková vypadla v prvním kole i v San Jose, v třísetové bitvě podlehla Konjuhové

WTA SAN JOSE - Marie Bouzková zahájila sezonu na amerických betonech porážkou na turnaji WTA 500 v San Jose. Třiadvacetiletá Češka v Kalifornii podlehla chorvatské kvalifikantce Aně Konjuhové po téměř tříhodinové bitvě 5-7 6-3 5-7, i když ve třetím setu vedla 5-3, a připsala si čtvrtou porážku v řadě.

Badosaová a Gauffová jsou po triumfech na novém maximu, Ruud se vrátil do Top 20

Paula Badosaová v Bělehradu získala svůj první titul, poprvé se v žebříčku WTA posunula do Top 40 a patří jí 34. příčka. Na novém maximu je i šampionka podniku v Parmě Cori Gauffová, 17letá Američanka je 25. hráčkou světa. Po triumfu v Ženevě se do Top 20 vrátil Casper Ruud a 16. místem vyrovnal své osobní maximum.

Badosaová v Bělehradu prolomila semifinálové prokletí a hned získala titul

WTA BĚLEHRAD - Paula Badosaová na antuce v Bělehradu prolomila sérii pěti semifinálových porážek a ve stejný den získala i premiérový titul na okruhu WTA. Třiadvacetiletá Španělka ve srbské metropoli neztratila ani set, ve finálovém duelu jí za stavu 6-2 a 2-0 vzdala kvůli bolestem pravé kyčle Chorvatka Ana Konjuhová.

Konjuhová si v Bělehradu zahraje první finále po čtyřech letech, Badosaová poprvé v kariéře

WTA BĚLEHRAD - Ana Konjuhová na antuce v Bělehradu zdolala ve dvou tie-breacích Kolumbijku Mariu Camilu Osoriovou a potřetí v kariéře a poprvé od ledna 2017 postoupila do finále podniku WTA. O druhý titul si 23letá Chorvatka zahrála se Španělkou Paulou Badosaovou, která byla ve finále poprvé v kariéře, ale kvůli zranění vzdala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist