Krawietz Kevin

Krawietz Kevin

32
muž
Německo
Datum nar.:
24. 1. 1992
Výška:
188 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 212.
čtyřhra: 13. / 7.

Němečtí tenisté v Innsbrucku otočili souboj s Brity a po 14 letech jsou v semifinále Davis Cupu

DAVIS CUP - Němečtí tenisté jsou poprvé od roku 2007 v semifinále Davis Cupu. Ve čtvrtfinále v Innsbrucku zdolali 2-1 Velkou Británii, o body se postarali Jan-Lennard Struff proti Cameronu Norriemu a deblisté Kevin Krawietz s Timem Pützem.

Peschkeová v den 46. narozenin prohrála wimbledonské semifinále v mixu

Květě Peschkeové těsně unikl premiérový postup do finále smíšené čtyřhry ve Wimbledonu. Včera večer v den svých 46. narozenin prohrála v páru s Němcem Kevinem Krawietzem s domácí dvojicí Harriet Dartová a Joe Salisbury 2-6 6-4 4-6.

Němci Krawietz s Miesem na Roland Garros obhájili loňský triumf ve čtyřhře

FRENCH OPEN - Kevin Krawietz a Andreas Mies na Roland Garros zopakovali loňský nečekaný triumf. Ve finále německý pár porazil bez ztráty podání 6-3 7-5 vítěze nedávného US Open Chorvata Mate Paviče a Brazilce Bruna Soarese.

Loni vyhrál čtyřhru na Roland Garros, letos si Krawietz krátí pauzu doplňováním regálů v supermarketu

Před necelým rokem slavil německý tenista Kevin Krawietz společně s krajanem Andreasem Miesem nečekaný triumf ve čtyřhře na Roland Garros, za který získal 290.000 eur (téměř osm milionů korun). Nucenou pauzu způsobenou koronavirovou pandemií si třináctý hráč deblového žebříčku krátí prací v supermarketu, kde za 450 eur (12 tisíc korun) doplňuje zboží do regálů.

Němci Krawietz a Mies senzačně vyhráli čtyřhru na Roland Garros

Kevin Krawietz a Andreas Mies se stali senzačními vítězi French Open ve čtyřhře mužů. Němečtí tenisté, kteří teprve v únoru poprvé vyhráli turnaj ATP, ve finále porazili 6-2 7-6 domácí pár Jérémy Chardy a Fabrice Martin a slaví životní úspěch.

Veselý v Pullachu dokonal obrat kanárem, Kolář v prvním kole vypadl

CHALLENGER PULLACH - Poloviční úspěšnost měli čeští tenisté v prvním kole na novém antukovém challengeru v německém Pullachu. Druhý nasazený Jiří Veselý po obratu postoupil přes Rusa Vatutina, naopak Zdeněk Kolář podlehl domácímu Krawietzovi a nenaváže na semifinále ze Sopot.

Berdych v Mnichově vykročil za obhájením titulu. První překážku zadupal

ATP MNICHOV - Před rokem vybojoval svůj poslední titul. A tento týden se ho Tomáš Berdych pokusí na antuce v německém Mnichově obhájit. Do soutěže vykročil výborně, když si pohodlně poradil s domácím outsiderem.

Hernych je v Hamburku ve druhém kole, poprvé od března

ATP HAMBURK - Český tenista Jan Hernych postoupil na turnaji v Hamburku do druhého kola. Dnes si na německé antuce poradil s domácím Kevinem Krawietzem, kterého porazil 6-0 4-6 6-3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist