Kubot Lukasz

Kubot Lukasz

41
muž
Polsko
Datum nar.:
16. 5. 1982
Výška:
191 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 41.
čtyřhra: 1155. / 1.

Čtyřhru na Masters v Indian Wells vyhráli Mektič se Zeballosem

ATP INDIAN WELLS - Nikola Mektič a Horacio Zeballos svůj druhý společný turnaj proměnili v triumf na podniku Masters 1000 v Indian Wells, když ve finále udolali duo Lukasz Kubot a Marcelo Melo. Třicetiletý Chorvat získal druhý titul z turnajů Masters, o tři roky starší Argentinec hrál v takto velkém finále poprvé.

Marach s Pavičem poprvé porazili Herberta s Mahutem

TURNAJ MISTRŮ - Oliver Marach s Matem Pavičem zahájili své působení na Turnaji mistrů v Londýně vítězně. Rakousko-chorvatský pár v prvním zápase skupiny Knowlese a Nestora na čtvrtý pokus našel recept na francouzské duo Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut.

Mike Bryan a Sock ovládli US Open. Bryan 18. titulem stanovil nový rekord

US OPEN - Mike Bryan a Jack Sock ovládli druhý grandslam v řadě. Vítězové letošního Wimbledonu ve finále US Open porazili bývalé světové jedničky Lukasze Kubota s Marcelem Melem. Mike Bryan získal rekordní 18. grandslamový vavřín a v historických tabulkách překonal Johna Newcomba, Sock se raduje potřetí.

Kontinen s Peersem obhájili titul na Turnaji mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Henri Kontinen a John Peers zakončili i druhou společnou sezonu triumfem na Turnaji mistrů, na kterém dokázali obhájit titul jako první pár od roku 2004. Ve finále finsko-australský tandem porazil nejvýše nasazené duo Lukasz Kubot a Marcelo Melo, s nimiž letos vyhráli třetí finále po sobě.

Kubot s Melem nezaváhali a zahrají si o první titul z Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Lukasz Kubot a Marcelo Melo zakončí první společnou sezonu zápasem ve finále Turnaje mistrů, který ani jeden z nich ještě nikdy nevyhrál. Nejvýše nasazený polsko-brazilský pár v dnešním semifinále porazil překvapivé vítěze letošního Roland Garros Ryana Harrisona s Michaelem Venusem. Druhými finalisty se stali loňští šampioni Henri Kontinen a John Peers.

Maraton wimbledonské čtyřhry vyhráli Melo s Kubotem

Čtvrtí nasazení Lukasz Kubot a Marcelo Melo potvrdili svou letošní neporazitelnost na trávě i ve finále slavného Wimbledonu. Polsko-brazilský pár zdolal ve finále londýnského grandslamu po více než čtyř a půl hodinách hry 5-7 7-5 7-6 3-6 13-11 rakousko-chorvatské duo Oliver Marach/Mate Pavič a připsal si tak první společnou grandslamovou trofej. Celkově vyhráli Kubot s Melem 14. zápas a 3. turnaj na trávě v řadě.

Hlaváčková vypovídala kvůli podezřelým sázkám

Českou tenistku Andreu Hlaváčkovou a jejího partnera ve smíšené čtyřhře Lukasze Kubota zpovídala v Melbourne Jednotka pro bezúhonnost tenisu. TIU si česko-polský pár předvolala kvůli podezřelým sázkám na jejich zápas prvního kola na Australian Open proti španělské dvojici Lara Arruabarrenaová/David Marrero.

Hlaváčková s Kubotem si o titul z mixu nezahrají

Andrea Hlaváčková na US Open svůj druhý titul ve smíšené čtyřhře nezíská. Spolu s Polákem Lukaszem Kubotem prohrála semifinále s americkou dvojicí Bethanie Matteková-Sandsová a Sam Querrey 4-6 3-6.

Hlaváčková je s Polákem Kubotem v semifinále mixu

Český deblistům se na letošním US Open nedařilo, všichni vypadli ještě před čtvrtfinálovými branami. Český prapor drží alespoň ve smíšené čtyřhře Andrea Hlaváčková, která s Polákem Lukaszem Kubotem postoupila už do semifinále.

Vítězství číslo 11. Berdych znovu porazil Andersona a postoupil do osmifinále

Tomáš Berdych zůstává na podniku Masters v Madridu i po dnešku v boji o turnajový titul. Český tenista si pojedenácté v řadě poradil s Jihoafričanem Andersonem a po výhře 6-1 6-4 postoupil do osmifinále. V něm se zítra střetne s Grigorem Dimitrovem, jenž měl namále s Rumunem Copilem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist