Kumkhum Luksika

Kumkhum Luksika

30
žena
Thajsko
Datum nar.:
21. 7. 1993
Výška:
167 cm
Váha:
54 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 679. / 66.
čtyřhra: 113. / 86.

Druhý deblový triumf během dvou týdnů. V Soulu Bouzková ovládla čtyřhru s Mattekovou-Sandsovou

WTA SOUL - Marie Bouzková (25) v Asii vyhrála dva deblové turnaje během dvou týdnů a svou neporazitelnost ve čtyřhře protáhla na devět zápasů. Sedm dní triumfu na 'tisícovce' v Pekingu se Španělkou Sarou Sorribesovou ovládla po boku bývalé nejlepší deblistky světa Bethanie Mattekové-Sandsové (38) také turnaj WTA 250 v jihokorejském Soulu. Ve finále druhý nasazený česko-americký pár smetl 6:2, 6:1 thajské duo Luksika Kumkhumová (30) a Peangthan Pliphuechová (30).

Allertová v Shenzhenu nevyužila tři mečboly proti Blinkovové

ITF SHENZHEN - Denisa Allertová znovu po měsíci prohrála s devatenáctiletou Ruskou Annou Blinkovovou. Dnes ve čtvrtfinále turnaje ITF 60k v čínském Shenzhenu česká tenistka nevyužila tři mečboly a hlavně vinou deseti ztracených servisů ze soutěže vypadla. V semifinále jsou samé teenagerky, včetně patnáctileté Ukrajinky Marty Kosťjukové.

Po skalpu loňské finalistky přišel konec vítězné série. Bencicová prohrála s Kumkhumovou

AUSTRALIAN OPEN - Vítězná série Belindy Bencicové je u konce. Dvacetiletá Švýcarka 17. vítězství v řadě nepřidala. Bývalá světová sedmička po skalpu loňské finalistky Venus Williamsové ve druhém kole Australian Open po mizerném výkonu uhrála jen čtyři gamy proti výborně hrající kvalifikantce Luksice Kumkhumové.

Hlasujte v zářijových anketách WTA

Stejně jako každý měsíc i za září mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA Tour zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými tentokrát české tenistky nenajdeme.

Kvitové se povedla odveta proti Kumkhumové, Kristýna Plíšková vyřadila Stosurovou

Očekávanou výhru české favoritky a překvapivý postup její krajanky přinesl první den Australian Open. Petra Kvitová vstoupila do grandslamového turnaje jednoznačnou výhrou nad Thajkou Kumkhumovou, které tak oplatila porážku z roku 2014. Program dne uzavřel souboj Samanthy Stosurové s Kristýnou Plíškovou, která před zaplněným hledištěm na centrkurtu vyřadila domácí tenistku.

Kvitová se na Australian Open dočká po dvou letech odvety proti Thajce Kumkhumové

Losy Australian Open jsou kompletní. Organizátoři je doplnili o úspěšné kvalifikanty a své soupeře tak už znají i Jiří Veselý, Klára Koukalová a Petra Kvitová. Ta odstartuje duelem s Thajkou Luksikou Kumkhumovou, s níž předloni v Melbourne v 1. kole senzačně prohrála.

Favoritky v Kuala Lumpur nezaváhaly, Gajdošová znovu neztratila set

Den po překvapivém vyřazení dvou vysoko nasazených hráček si dnes papírové favoritky v Kuala Lumpur postup do dalších bojů pohlídaly. Australská reprezentantka Jarmila Gajdošová porazila i svou druhou soupeřku na turnaji 2:0 na sety a v Malajsii si zahraje o semifinále.

Ósaka: Diyasová a Kumkhumová jsou poprvé v semifinále, Voráčová si zahraje o deblový titul

WTA ÓSAKA - Dvacetiletá Kazaška Zarina Diyasová a o rok mladší Thajka Luksika Kumkhumová si v japonské Ósace zahrají poprvé v semifinále turnaje WTA a jedna z nich si dokonce vybojuje finále. V soutěži deblistek si o titul zahraje česká tenistka Renata Voráčová.

Kvitová: Nehrála jsem svoji hru, asi jsem moc chtěla

Před Australian Open se cítila dobře, pochvalovala si přípravu, přesto se Petra Kvitová s úvodním grandslamem sezony rozloučila hned v 1. kole. Jak řekla světová šestka po svém vyřazení, proti 88. hráčce světa Luksice Kumkhumové dnes nehrála uvolněně a nefungovala jí ideálně žádná část její hry.

Kvitová prohrála s Kumkhumovou. Naopak Karolína Plíšková, Hradecká a Šafářová postupují

Ženská soutěž na Australian Open se dočkala svého prvního velkého překvapení. Česká jednička Petra Kvitová nezvládla v horkém Melbourne svůj úvodní zápas a podlehla dvacetileté Thajce Kumkhumové. Podobně dopadla i Klára Zakopalová, naopak Karolína Plíšková a po ní i Lucie Hradecká a Lucie Šafářová prošly do druhého kola.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist