Kunitsyn Igor

Kunitsyn Igor

42
muž
Rusko
Datum nar.:
30. 9. 1981
Výška:
180 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 49.

Štěpánek se kvůli problémům s okem odhlásil z Brisbane

Radka Štěpánka nepustily zdravotní problémy do prvního turnaje sezony. Zkušený český tenista měl dnes v australském Brisbane nastoupit proti domácímu Hewittovi, kvůli infekci v oku se ale musel na poslední chvíli odhlásit.

Roddickovi se v Atlantě povedla odveta za Roland Garros

ATP ATLANTA - Andy Roddick vstoupil do turnaje v Atlantě vítězstvím nad Francouzem Mahutem, kterému nepomohlo ani 15 es, a oplatili mu tak vyřazení z prvního kola letošního French Open. Kvůli dešti se některé zápasy dohrávaly až po půlnoci a radost z postupu si v nich udělali nasazení Japonci Nišikori a Soeda.

Senzace v Marseille: 388. hráč světa Olivetti vyřadil světovou osmičku Fishe!

ATP MARSEILLE - Měla to být jednoznačná záležitost, snadný soupeř na rozehrání. Jenže světová osmička Mardy Fish si v Marseille s domácím outsiderem Albanem Olivettim neporadil, rozjetý Francouz Američana skolil a senzačně postoupil do čtvrtfinále. V něm čeká vzájemná bitva také na Del Potra s Gasquetem.

V Rotterdamu postupují 'nechtění' Rusové Južnyj a Davyděnko

ATP ROTTERDAM - Michajl Južnyj a Nikolaj Davyděnko dostali o víkendu v Davisově poháru od svého kapitána Tarpiščeva šanci ukázat své kvality jen ve čtyřhře a Rusko to možná stálo postup do čtvrtfinále. Nyní v hale v Rotterdamu zkušení Rusové dokázali, že by si důvěru zasloužili i ve dvouhře.

Rakušané jsou po 17 letech ve čtvrtfinále, porazili nejistý výběr Rusů

DAVIS CUP - Rakouští tenisté si po 17 letech zahrají ve čtvrtfinále Davisova poháru. V domácím prostředí si poradili s výběrem Ruska, když rozhodující třetí bod dnes získal Jürgen Melzer. Ten smetl Alexe Bogomolova, kterému se tak nepovedla premiéra v ruském dresu.

Španělé bez opor vedou nad Kazachstánem, daří se i Rakušanům

DAVIS CUP - Španělský "B-tým" na domácí antuce v Ovideu nenechává nic náhodě a po pátečních dvouhrách proti Kazachstánu má nakročeno do čtvrtfinále. V něm by se obhájci titulu mohli utkat s Rakouskem, které vede 2-0 proti Rusům.

Tarpiščev nechává sedět Južného, hrát bude Kunicyn

Nehrající kapitán ruských tenistů Šamil Tarpšičev překvapil svou nominací do zápasů 1. kola Davisova poháru. V pátek se v Rakousku proti domácím hráčům postaví Alex Bogomolov a Igor Kunicyn, který dostal přednost před Michajlem Južným.

López za pomoci 19 es neztratil podání. V Montpellieru se favoritům daří

ATP MONTPELLIER - V hale v Montpellieru se nasazeným tenistům zatím daří. Turnajová pětka Feliciano López si v úvodním zápase pomohl i 19 esy, sedmička Philipp Kohlschreiber se zase dočkal úspěšné odvety proti Rochusovi.

Fish si vítěznou formu přivezl i do Los Angeles, je ve čtvrtfinále

Američan Mardy Fish má po triumfu v Atlantě nakročeno k dalšímu titulu na domácím betonu. V Los Angeles odstartoval nejvýše nasazený hráč dvousetovým vítězstvím nad Lucemburčanem Müllerem a s Rusem Kunicynem si zahraje o semifinále.

LA: Gulbis ukončil šňůru porážek, Blake vyzve Del Potra

ATP LOS ANGELES - Ernests Gulbis se v Los Angeles dočkal první výhry po dvou měsících. Lotyšský tenista v Los Angeles zdolal nasazeného Belgičana Malisse a proti domácímu outsiderovi si zahraje o čtvrtfinále. O to svedou bitvu také domácí James Blake a druhý nasazený Del Potro.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist