Kuznetsova Svetlana

Kuznetsova Svetlana

38
žena
Rusko
Datum nar.:
27. 6. 1985
Výška:
174 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 3.

Ruská semifinále v Petrohradu vyhrály Gasparjanová a Kasatkinová

WTA PETROHRAD - Na halovém turnaji WTA 500 v Petrohradu se dnes odehrála dvě čistě ruská semifinále. Přes bývalé světové dvojky se do finále dostaly Margarita Gasparjanová a Darja Kasatkinová.

Kuzněcovová v Petrohradu zdolala Cristianovou a zajistila kompletní domácí složení zítřejších semifinále

WTA PETROHRAD - Světlana Kuzněcovová proti kvalifikantce Jaqueline Cristianové prohrávala o set a brejk, ale nakonec 160. hráčku světa po více než dvou hodinách zdolala a zajistila kompletní domácí složení zítřejších semifinálových soubojů. O finále bude bojovat s Darjou Kasatkinovou, druhé semifinále obstarají domácí Margarita Gasparjanová s Věrou Zvonarevovou.

Martincová v Petrohradu podlehla domácí jedničce Alexandrovové a do Top 100 se neposune

WTA PETROHRAD - Jediná výhra dělila Terezu Martincovou od premiérového posunu do Top 100, na turnaji WTA 500 v ruském Petrohradu ji ale vybojovat nedokázala. Ve druhém kole 26letá Češka prohrála 3-6 4-6 s domácí nasazenou jedničkou Jekatěrinou Alexandrovovou.

Krejčíková v Dubaji bez ztráty setu postoupila do svého největšího čtvrtfinále, Martincová další výhru nepřidala

WTA DUBAJ - Barbora Krejčíková při svém debutu v hlavní soutěži v Dubaji vyhrála i třetí zápas bez ztráty setu. Pětadvacetiletá Češka v osmifinále akce WTA 1000 přehrála dvojnásobnou grandslamovou šampionku a bývalou světovou dvojku Světlanu Kuzněcovovou a zahraje si své největší čtvrtfinále v kariéře. Kvalifikantka Tereza Martincová další výhru nepřidala, s Cori Gauffovou prohrála ve dvou setech.

Trápící se Siniaková v Dubaji nepřekvapila proti Džabúrové, Krejčíková vyřadila Sakkariovou

WTA DUBAJ - Kateřina Siniaková v Dubaji své singlové trápení nezlomí. V prvním kole 24letá Češka prohrála hladce 2-6 3-6 s Tunisankou Ons Džabúrovou a v pátém zápase sezony tak utrpěla už čtvrtou porážku. Naopak už potřinácté v řadě vyhrála svůj úvodní zápas její deblová partnerka Barbora Krejčíková, která vyřadila nasazenou Řekyni Mariu Sakkariovou.

Finalistka Australian Open Bradyová v Dauhá schytala výprask od Kontaveitové

WTA DAUHÁ - Jennifer Bradyová si na letošním Australian Open zahrála své premiérové finále na grandslamech, ale vstup do turnaje v Dauhá se jí vůbec nepovedl. Nasazená sedmička s Anett Kontaveitovou z Estonska uhrála pouhé tři gamy.

Karolína Plíšková a Muchová neztratily set. V Melbourne naopak dohrály Strýcová, Bouzková a Kristýna Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková za pouhých 47 minut smetla chybující Jasmine Paoliniovou a postoupila do druhého kola úvodního grandslamu sezony. Chvíli po ní se radovala Karolína Muchová. Hned na své úvodní soupeřky naopak nestačily Barbora Strýcová, Marie Bouzková ani Kristýna Plíšková. O postup momentálně bojují Barbora Krejčíková a Tomáš Macháč.

Martincová v Istanbulu vyřadila Garciaovou a po třech letech si zahraje čtvrtfinále na turnajích WTA

WTA ISTANBUL - Tereza Martincová na antuce v Istanbulu ve večerním utkání druhého kola přehrála chybující Caroline Garciaovou. Bývalou světovou čtyřku vyřadila i v červenci 2017 na antuce ve Gstaadu, kde se dočkala svého posledního čtvrtfinále a zároveň semifinále na turnajích WTA. O postup mezi nejlepší kvarteto v turecké metropoli bude česká kvalifikantka bojovat s Aljaksandrou Sasnovičovou.

Z Palerma se odhlásily také Muchová, Kuzněcovová či Ostapenková

Pořadatelé antukového turnaje WTA v Palermu, kde příští týden proběhne restart sezony, zveřejnily prořídlý seznam přihlášených tenistek. Ještě před losem se odhlásily také Češka Karolína Muchová či grandslamové šampionky Ruska Světlana Kuzněcovová a Lotyška Jelena Ostapenková.

Ani nevím, kdo je v desítce. WTA ztrácí věhlas, myslí si Kuzněcovová

Zatímco mužskému tenisu i nadále dominuje trio Novak Djokovič, Rafael Nadal a Roger Federer, na ženské tour žádné takové osobnosti nenajdeme. To tvrdí Světlana Kuzněcovová, která si myslí, že grandslamy až příliš často vyhrávají úplně nová jména a v elitní desítce žebříčku dochází k neustálým změnám, což není pro ženský tenis dobré. WTA tím podle dvojnásobné grandslamové šampionky naopak ztrácí svůj věhlas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist