Kyrgios Nick

Kyrgios Nick

28
muž
Austrálie
Datum nar.:
27. 4. 1995
Výška:
193 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 13.
čtyřhra: - / 11.

Pořád mám touhu, hlásí Kyrgios. Pokusí se o návrat, olympiádu ale odmítá

Australský tenista Nick Kyrgios (28) je už takřka rok mimo hru. Bouřliváka a velkého showmana v jedné osobě v posledních měsících trápily vedle zraněného zápěstí i psychické problémy. Aktuálně to ale vypadá, že se na tenisové dvorce brzy vrátí. Někdejší 13. hráč žebříčku ATP ovšem zároveň připustil, že by jeho sportovní kariéra mohla úplně skončit.

Kyrgios: Ani kdybych se stihl uzdravit, tak mě na olympiádě neuvidíte

Nick Kyrgios (28) za Austrálii na olympiádě v Paříži hrát nebude, ani kdyby byl zdravý. Finalista předloňského Wimbledonu ve sloupku pro deník Fairfax uvedl, že jde o reakci na to, jak se k němu reprezentační vedení chovalo před hrami v roce 2016.

20 jmen, která letos chybí na Australian Open: Ikony, Muchová, budoucí maminky i Berrettini

O drama na prvním tenisovém grandslamu sezony nebude nouze. Přesto letošní Australian Open bude v hráčském poli postrádat několik výrazných osobností. Livesport Zprávy přináší seznam hned 20 jmen, které v nedávné době udávaly trendy, ale v Melbourne chybí. Posledním odhlášeným se stal v prvním dni turnaje charismatický Ital Matteo Berrettini (27).

Kyrgios je psychicky vyždímaný. Vidím to na rok, maximálně dva a pak konec

Bývalý wimbledonský finalista Nick Kyrgios (28) si myslí, že jeho dobře zdokumentované psychické potíže mu sebraly pár sezón v rámci jeho bouřlivé kariéry. Australan se kvůli zdravotním problémům stále nemůže vrátit k soutěžním zápasům a nyní některé ze svých fanoušků určitě šokoval, když oznámil, že má před sebou už jen maximálně jeden či dva roky profesionálního tenisu.

Kyrgios čtvrtfinále na US Open obhajovat nebude. Letos přišel o všechny grandslamy

Nick Kyrgios nebude startovat ani na posledním čtvrtém grandslamovém turnaji sezony US Open. Osmadvacetiletý Australan už letos vynechal Australian Open, Roland Garros a neobhajoval ani loňské finále na londýnské trávě ve Wimbledonu. O jeho odhlášení bez upřesnění důvodů informovali pořadatelé newyorského grandslamu na sociálních sítích. Na předchozích třech grandslamech chyběl pokaždé z jiného důvodu, nicméně pokaždé kvůli zranění.

Bez domácího oblíbence či obhájce titulu. Shapovalov a Carreňo se z Masters v Torontu odhlásili

Blížící se turnaj Masters 1000 v Torontu přichází o zvučná jména. Z první velké přípravy na US Open se pořadatelům omluvili kvůli zranění levého kolena domácí Denis Shapovalov, již půl roku absentující španělský obhájce titulu Pablo Carreňo a s bolavým zápěstím laborující Australan Nick Kyrgios.

Kyrgios má natržený vaz v zápěstí. Wimbledonské finále obhajovat nebude

Nick Kyrgios (28) se nepředstaví ani na třetím letošním grandslamu, z Wimbledonu se odhlásil den před startem hlavní soutěže. Australský tenista, který letos po operaci kolena odehrál jediný zápas, nebude obhajovat loňské finále kvůli natrženému vazu v zápěstí.

Kyrgios odehrál po pauze jediný zápas a už má zase potíže s kolenem, z Halle odstoupil

Finalista loňského Wimbledonu Nick Kyrgios zrušil svůj start na trávě v Halle. Australský tenista se z turnaje na poslední chvíli omluvil kvůli problémům s kolenem, které mu výrazně komplikují přípravu na grandslamový start v All England Clubu. O jeho odhlášení informovala ATP Tour na Twitteru.

Hitparáda tenisových úletů. Ymer napodobil Plíškovou, diskvalifikaci se nevyhnuli ani Kyrgios či Nalbandian

Mikael Ymer (24) ve středu na turnaji v Lyonu rozmlátil svou raketu o umpire a rozšířil seznam hráčů, kvůli kterým skončil zápas předčasně. Ač působilo Švédovo počínání přehnaně agresivně, někteří fanoušci mu dost možná rozuměli. V minulosti se podobných excesů dopustily i ty největší hvězdy, pro jejichž chování už se pochopení hledalo obtížněji.

Kyrgios nebude hrát na French Open. Důvodem je zranění, které utrpěl při přepadení

Nicka Kyrgiose vyřadilo z letošního Roland Garros zranění chodidla, které utrpěl na začátku května během loupežného přepadení. Původně se předpokládalo, že důvodem jeho neúčasti na pařížském grandslamu jsou potíže po lednové operaci kolena, jeho agent Daniel Horsfall dnes ale informace upřesnil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist