Lacko Lukas

Lacko Lukas

36
muž
Slovensko
Datum nar.:
3. 11. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
87 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 44.
čtyřhra: - / 170.

Macháč na challengeru začal suverénně, Lehečka uhrál jen dva gamy s Kukuškinem

ATP CHALLENGER TOUR - Tomáš Macháč na halovém challengeru v italském Forlí začal suverénním vítězstvím nad Slovákem Lukášem Lackem. Ve francouzském Pau naopak svůj první zápas po senzačním rotterdamském tažení vůbec nezvládl Jiří Lehečka, nejlepší Čech v žebříčku ATP schytal "kanára" a s Michajlem Kukuškinem uhrál jen dva gamy.

Isner si v Delray Beach poradil se Slovákem Lackem a je ve čtvrtfinále

ATP DELRAY BEACH - John Isner na domácím turnaji v Delray Beach bez ztráty setu porazil Slováka Lukáše Lacka a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 4-0. Ve čtvrtfinále se druhý nasazený Američan utká s Francouzem Adrianem Mannarinem, s nímž se dosud střetl sedmkrát a jedinou porážku utrpěl po skreči.

Federer nečelil brejkbolu ani proti Lackovi. Ve třetím kole ho čeká Struff

WIMBLEDON MUŽI - Švýcar Roger Federer ve Wimbledonu ani podruhé nemusel odvracet brejkbol. Slováka Lukáše Lacka dnes osminásobný šampion přehrál 6-4 6-4 6-1 a postoupil do třetího kola. V něm narazí na Němce Jana-Lennarda Struffa, který po odvrácení mečbolu udolal Chorvata Iva Karloviče.

Mischa Zverev v Eastbourne dosáhl na premiérový kariérní titul

ATP EASTBOURNE - Finálový souboj třicetiletých tenistů usilujících o premiérový kariérní titul na okruhu ATP vyhrál na turnaji ATP 250 v Eastbourne Mischa Zverev. Starší bratr světové trojky Alexandera ve finále přehrál slovenského tenistu Lukáše Lacka.

Lacko a M. Zverev si v Eastbourne zahrají o premiérový titul

ATP EASTBOURNE - Lukáš Lacko si po dlouhých šesti letech a teprve podruhé v kariéře zahraje finále na okruhu ATP. Třicetiletý Slovák do něj postoupil na turnaji ATP 250 v Eastbourne po výhře nad senzačním semifinalistou letošního French Open a nasazenou čtyřkou Marcem Cecchinatem. O svůj premiérový titul bude usilovat také Mischa Zverev po vítězství nad Michajlem Kukuškinem.

Veselý v Miami porazil Lacka a přerušil sérii čtyř porážek

ATP MIAMI - Jiří Veselý na turnaji Masters 1000 v Miami zdolal ve dvou setech Slováka Lukáše Lacka a připsal si první výhru od poloviny ledna. O zopakování loňského 3. kola si čtyřiadvacetiletý Čech zahraje proti domácímu Johnu Isnerovi.

Edmund v Atlantě vyřadil jedničku Socka a je poprvé v sezoně v semifinále

ATP ATLANTA - Kyle Edmund se v Atlantě postaral o vyřazení nejvýše nasazeného Američana Jacka Socka a zajistil si první letošní semifinále. V něm doplnil kvarteto papírových favoritů Johna Isnera, Gillesa Müllera a Ryana Harrisona.

Berdych čtvrtfinálovou sérii neprodlouží. Ve třetím kole nestačil na skvělého Federera

AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych končí na Australian Open druhý rok po sobě a počtvrté v kariéře na raketě Rogera Federera. Letos český tenista dohrál už ve třetím kole, když si nevypracoval jediný brejkbol, a poprvé od roku 2010 tak bude v Melbourne chybět ve čtvrtfinále. Švýcar se v osmifinále utká s Japoncem Nišikorim.

Davis Cup: Kližan a Lacko byli vyloučeni z reprezentace

Nejlepší slovenští tenisté Martin Kližan a Lukáš Lacko byli na rok podmínečně vyloučeni z reprezentace. Rozhodl o tom výkonný výbor slovenského svazu na návrh kapitána daviscupového týmu Miloslava Mečíře. Důvodem je přístup obou hráčů k týmové soutěži.

Hernych odvrátil mečbol a po tie-breakovém maratónu s Fallou je po dvou letech ve čtvrtfinále

ATP NEWPORT - Jan Hernych na trávě v Newportu odvrátil mečbol proti Kolumbijci Alejandru Fallovi a po bezmála tříhodinové tie-breakové bitvě postoupil přesně po dvou letech do čtvrtfinále turnaje ATP. O první semifinále od roku 2009 si zahraje s domácím Jackem Sockem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist