Lamasine Tristan

Lamasine Tristan

31
muž
Francie
Datum nar.:
5. 3. 1993
Výška:
183 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 285. / 181.
čtyřhra: 501. / 85.

Rosol v Quimperu skončil v prvním kole. Ve čtyřhře přežil po odvrácení sedmi mečbolů

CHALLENGER QUIMPER - Lukáš Rosol si na halovém challengeru ve francouzském Quimperu první letošní výhru v hlavní soutěži nepřipsal, když podlehl domácímu Mathiasi Bourguemu. Zkušený Čech postoupil alespoň ve čtyřhře s Rakušanem Jurijem Rodionovem poté, co proti nizozemsko-českému duu Arends/Jebavý přežili sedm mečbolů.

Kolář úspěšně vstoupil do challengeru v Sopotech

CHALLENGER SOPOTY - Zdeněk Kolář zvládl vstup do antukového challengeru v polských Sopotech, když zdolal 3-6 6-3 6-3 Francouze Tristana Lamasineho. Ve druhém kole se jednadvacetiletý Čech střetne se sedmým nasazeným Rusem Alexejem Vatutinem.

Jaloviec vstup v Manerbiu zvládl a přerušil sérii tří porážek

Marek Jaloviec odstartoval challenger v italském Manerbiu hladkou výhrou 6-4 6-2 nad 266. hráčem světa Tristanem Lamasinem z Francie, jemuž oplatil tři roky starou porážku z Prostějova. Ve druhém kole narazí na úspěšného kvalifikanta, nebo nasazenou dvojku krajana Adama Pavláska.

Mertl ve Gstaadu Lópeze nezdolal

Jan Mertl dnes ve švýcarském Gstaadu bojoval o premiérový postup do čtvrtfinále, turnajovou jedničku Feliciana Lópeze ale nezdolal. Český tenista se španělským favoritem dlouho držel krok, nakonec ale prohrál 6-7 4-6.

Verdasco v Bastadu začal hladkou výhrou a myslí na titul

ATP BASTAD - Španěl Fernando Verdasco na úvod antukového turnaje v Bastadu potvrdil roli favorita, když porazil 6-3 6-2 Švýcara Henriho Laaksonena. Ve druhém kole se finalista z roku 2013 utká s krajanem Montañesem, nebo s domácím Ymerem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist