Lapko Vera

Lapko Vera

25
žena
Bělorusko
Datum nar.:
29. 9. 1998
Výška:
184 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 60.
čtyřhra: - / 83.

Kr. Plíšková je v Luganu poprvé v sezoně ve čtvrtfinále turnaje WTA. Vyzve v něm Kuzněcovovou

WTA LUGANO - Trochu nečekaně až na prvním turnaji na evropské antuce postoupila Kristýna Plíšková poprvé v sezoně do čtvrtfinále turnaje WTA. V utkání druhého kola si dnes sedmadvacetiletá Češka poradila s Němkou Antonií Lottnerovou a může se chystat na souboj s po zranění kolena se vracející Ruskou Světlanu Kuzněcovovou.

Vondroušová a Strýcová v Indian Wells postoupily, Siniaková vypadla

WTA INDIAN WELLS - Markéta Vondroušová vykročila za obhajobou čtvrtého kola na turnaji WTA Premier Mandatory v Indian Wells výhrou nad Němkou Laurou Siegemundovou. Do druhého kola postoupila i Barbora Strýcová, naopak letos už pošesté nezvládla své úvodní utkání Kateřina Siniaková.

Mertensová v Luganu vyhrála tři tříseťáky během dvou dnů

WTA LUGANO - Elise Mertensová v Luganu vyhrála tři třísetové bitvy během dvou dnů. Dnes druhá nasazená Belgičanka zdolala po Němce Barthelové i talentovanou Bělorusku Věru Lapkovou, a postoupila do finále. V něm se utká s Běloruskou Arynou Sabalenkovou, jež bude hrát finále na antuce poprvé. Obě se proti sobě v neděli postaví i ve finále čtyřhry.

Mladenovicová v deštivém Luganu vzdala kvůli bolestem zad. Vypadla i Kuzněcovová

WTA LUGANO - Favoritkám se na antuce v deštivém Luganu nedaří. Dobře rozehraný zápas nedotáhly do vítězného konce Anett Kontaveitová ani Světlana Kuzněcovová, nasazená jednička Kristina Mladenovicová kvůli bolestem zad svůj úvodní duel vzdala.

Na třetí pokus to vyšlo. Martincová v Petrohradu prošla do hlavní soutěže

WTA PETROHRAD - Tereza Martincová si na halové akci WTA Premier v ruském Petrohradu zahraje hlavní soutěž. Třiadvacetiletá Češka v závěrečném kole kvalifikace porazila Věru Lapkovou a na třetí pokus petrohradským kvalifikačním sítem prošla. V prvním kole hlavní soutěže změří síly s další kvalifikantkou a předloňskou šampionkou Robertou Vinciovou.

Zpět na 'místě činu'. Martincová v kvalifikaci v Petrohradu vyřadila Kr. Plíškovou

WTA PETROHRAD - Český souboj ve druhém kole kvalifikace halového turnaje WTA Premier v Petrohradu vyhrála Tereza Martincová. Třiadvacetiletá Češka, jež byla loni ve stejné fázi turnaje diskvalifikována, zdolala 3-6 6-4 6-4 nejvýše nasazenou krajanku Kristýnu Plíškovou. O start v hlavní soutěži si zahraje s devatenáctiletou Běloruskou Věrou Lapkovou.

Šafránek, Šátral a Martincová na US Open postoupili do závěrečného kola kvalifikace, Hradecká vypadla

US OPEN - Václav Šafránek na US Open postoupil poprvé do třetího kola kvalifikace grandslamu, když udolal Němce Yannicka Hanfmanna. Postupuje také Jan Šátral, který porazil domácího Mackenzieho McDonalda. Uspěla i Tereza Martincová, nasazená patnáctka si poradila s Věrou Lapkovou z Běloruska. Naopak Lucie Hradecká v New Yorku neprojde kvalifikací ani na šestý pokus.

Juniorskými šampiony jsou Lapková a Anderson. Rikl v deblovém finále neuspěl

Na Australian Open se dnes rozhodl o šampionech v soutěžích juniorů. Mezi chlapci triumfoval domácí Oliver Anderson, mezi dívkami byla nejlepší Věra Lapková. Ve čtyřhře neuspěl v boji o titul český tenista Patrik Rikl, jenž startoval se Slovákem Lukášem Kleinem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist