Larsson Johanna

Larsson Johanna

35
žena
Švédsko
Datum nar.:
17. 8. 1988
Výška:
174 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 45.
čtyřhra: - / 20.

Siniaková je v Norimberku po dvou dnešních obratech a úspěšné odvetě ve čtvrtfinále

WTA NORIMBERK - Kateřina Siniaková na antuce v Norimberku vyhrála dva zápasy během zhruba devíti hodin, byť pokaždé musela otáčet nepříznivý vývoj. V poledne si poradila s Lucemburčankou Mady Minellaovou a večer pak vyřadila i obhájkyni titulu Johannu Larssonovou ze Švédska, které tak oplatila porážku z loňského semifinále. V zítřejším čtrvtfinále ji čeká Američanka Madison Brengleová, která zastavila Kristýnu Plíškovou.

Letos se trápící Ostapenková se v Charlestonu vrátila na oblíbenou antuku hladkou výhrou

WTA CHARLESTON - Jelena Ostapenková má za sebou nepovedený vstup do sezony. Na zelené antuce v Charlestonu však začala hladkým vítězstvím nad Švédkou Johannou Larssonovou a konečně se prý na svém oblíbeném povrchu cítí být šťastná.

Wozniacká suverénně pokračuje v obhajobě, ve třetím kole narazí na Šarapovovou

AUSTRALIAN OPEN - Už ve třetím kole Australian Open dojde na souboj bývalých šampionek a světových jedniček mezi Caroline Wozniackou a Marií Šarapovovou. Obě dnes v Melbourne hladce zvítězily nad soupeřkami ze Švédska, dánská obhájkyně titulu si poradila s Johannou Larssonovou a Ruska půl hodinu po půlnoci smetla Rebeccu Petersonovou.

Siniaková v Lucemburku postupuje, Kr. Plíšková na kvalifikaci nenavázala

WTA LUCEMBURK - S poloviční úspěšností vstoupily české tenistky do halového turnaje v Lucemburku. Pátá nasazená Kateřina Siniaková si ve třech setech poradila se Švédkou Johannou Larssonovou, naopak Kristýna Plíšková nenavázala úspěšnou kvalifikaci, když nestačila na favorizovanou nasazenou trojku Carlu Suárezovou ze Španělska.

Larssonová si na antuce v Norimberku připsala druhý triumf na okruhu WTA

WTA NORIMBERK - Antukový turnaj WTA v Norimberku vyhrála Johanna Larssonová. Devětadvacetiletá Švédka ve finále zdolala ve dvou setech Američanku Alison Riskeovou a získala druhý titul.

Siniaková neudržela vedení proti Larssonové a do finále v Norimberku nepostoupila

WTA NORIMBERK - Kateřina Siniaková na antuce v Norimberku druhé letošní a celkově šesté finále na okruhu WTA nevybojovala. V semifinále generálky na Roland Garros dvaadvacetiletá Češka měla výborně rozehraný zápas proti Švédce Johanně Larssonové, vedení ale neudržela a může si balit kufry do Paříže.

Siniaková v Norimberku vyhrála dva zápasy a je v semifinále. Kr Plíšková vypadla

WTA NORIMBERK - Kateřina Siniaková dnes na antuce v Norimberku vyhrála dohrávaný druhý set proti Paraguayce Veronice Cepedeové, následně si poradila i s Maďarkou Fanny Stollárovou a podruhé v sezoně postoupila do semifinále. V něm narazí na Švédku Johannu Larssonovou, na které dnes zroskotala Kristýna Plíšková.

Kr. Plíšková porazila i Arruabarrenaovou a bude útočit na první letošní semifinále

WTA NORIMBERK - Kristýna Plíšková pokračuje na turnaji WTA International v Norimberku v solidní antukové formě. Šestadvacetiletá Češka po skalpu domácí Görgesové ve druhém kole porazila Laru Arruabarrenaovou ze Španělska. O první letošní semifinále si zahraje se Švédkou Johannou Larssonovou.

Černý den Češek v Miami. Siniaková a Kristýna Plíšková prohrály třísetové bitvy a končí již v 1. kole

WTA MIAMI - Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková vstup do turnaje WTA Premier Mandatory v Miami nezvládly. Obě české tenistky měly své úvodní zápasy na Floridě velmi slibně rozehrané, nakonec však obě padly ve třech setech. Siniaková nestačila na Švédku Larssonovou a Kristýna Plíšková podlehla Bělorusce Sasnovičové.

Strýcová zvládla další bitvu a v Aucklandu si po roce zahraje čtvrtfinále

WTA AUCKLAND - Barbora Strýcová vydřela na turnaji WTA International v Aucklandu další vítězství a obhájila loňské čtvrtfinále. Poslední česká zástupkyně v novozélandské metropoli porazila ve třech setech Johannu Larssonovou ze Švédska, přičemž vítězství mohla slavit mnohem dříve. O vyrovnání svého aucklandského maxima si zahraje s Tchajwankou Su-Wei Hsieh.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist