Lepchenko Varvara

Lepchenko Varvara

37
žena
USA
Datum nar.:
21. 5. 1986
Výška:
180 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 258. / 19.
čtyřhra: 866. / 40.

Lepchenkové byl zkrácen trest za doping. Užité zakázané látky nebyly uvedeny ve složení výživových doplňků

Američanka Varvara Lepchenková uspěla v boji o snížení trestu za doping a místo čtyřletého zákazu startů si odpyká distanc na 21 měsíců. Na nové podobě postihu se dohodla s Mezinárodní tenisovou federací ITF už vloni v říjnu. Tento týden ji schválila i sportovní arbitráž CAS, k níž se hráčka předtím odvolala. Se snížením trestu už souhlasila i Světová antidopingová agentura WADA.

Američanka Lepchenková dostala čtyřletý trest za doping

Americká tenistka Varvara Lepchenková dostala čtyřletý distanc za doping. Informovala o tom Mezinárodní tenisová federace. Podle agentury AP se pětatřicetiletá hráčka proti trestu rozhodla odvolat k arbitráži CAS.

Lepchenková má znovu problémy s dopingem a nesmí hrát

Američanka Varvara Lepchenková byla suspendována kvůli podezření z dopingu. Pětatřicetiletá hráčka, které v pořadí WTA patří 127. místo, měla na červencovém turnaji v Budapešti pozitivní test na metabolity adrafinilu a modafinilu.

Muchová je poprvé ve třetím kole French Open, postoupila i Krejčíková. Kar. Plíšková s Martincovou dohrály

FRENCH OPEN - Karolína Muchová dnes odvrátila všech šest brejkbolů a poradila si s bývalou světovou devatenáctkou a kvalifikantkou Varvarou Lepchenkovou. Nasazená osmnáctka mohla ve svém premiérovém třetím kole na French Open čelit krajance Karolíně Plíškové, která však prohrála se Sloane Stephensovou. Barbora Krejčíková znovu po týdnu porazila Jekatěrinu Alexandrovovou. Tereza Martincová proti nasazené Jessice Pegulaové nepřekvapila.

Strýcová a Krejčíková si v sychravé Paříži zajistily vzájemný souboj. Bouzková neudržela vedení

FRENCH OPEN - Dvě ze tří českých tenistek dnes v chladné, deštivé a větrné Paříži zvládly úvodní kolo French Open. Barbora Strýcová si poradila s Američankou Varvarou Lepchenkovou a může se chystat na souboj s krajankou Barborou Krejčíkovou, která porazila Srbku Ninu Stojanovičovou a poprvé postoupila do 2. kola Roland Garros. Neuspěla jen Marie Bouzková, jež neudržela vedení proti zkušené Estonce Kaie Kanepiové.

Krejčíková na Australian Open postoupila do finále kvalifikace, Rosol v přímém souboji o hlavní soutěž neuspěl

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková je při své šesté účasti na Australian Open blízko premiérovému startu v hlavní soutěži. Čtyřiadvacetiletá Češka ve druhém kole kvalifikace přehrála bývalou světovou devatenáctku Varvaru Lepchenkovou. V přímém souboji o hlavní soutěž neuspěl Lukáš Rosol, který prohrál se Španělem Pedrem Martínezem.

Karolína Plíšková začala v Tianjinu vítězně. Proti Lepchenkové ale potřebovala tři sety a šest mečbolů

WTA TIANJIN - Karolína Plíšková začala v Tianjinu vítězně, ale proti Varvaře Lepchenkové se nečekaně nadřela. Nasazená jednička zvítězila až po dvouapůlhodinovém boji a potřebovala celkem šest mečbolů. V dalším kole čeká českou jedničku Polona Hercogová ze Slovinska.

Bouzková v Québecu druhou výhru nepřidala, podlehla Lepchenkové

WTA QUÉBEC - Halový turnaj v Québecu je po dvou kolech bez českých tenistek. Poslední naděje Marie Bouzková nedokázala navázat na svou premiérovou výhru na okruhu WTA, když Američance Varvaře Lepchenkové podlehla ve třech setech.

Stoprocentní Češky v Pekingu! Do osmifinále postoupily Kvitová, Strýcová i Kar. Plíšková

WTA PEKING - České tenistky dnes byly na turnaji WTA Premier Mandatory v Pekingu v utkáních druhého kola stoprocentní. Petra Kvitová zvládla beze ztráty setu i druhý zápas, když přehrála svou oblíbenou soupeřkou Varvaru Lepchenkovou. Na úspěch Kvitové navázala o něco později Barbora Strýcová, jež si letos i potřetí poradila s Julií Görgesovou. Českou stoprocentní úspěšnost dokonala Karolína Plíšková vítězstvím nad německou kvalifikantkou Andreou Petkovicovou.

Québec: Abandaová a Dolehideová jsou poprvé ve čtvrtfinále, loňská šampionka odstoupila

WTA QUÉBEC - Dvacetiletá Kanaďanka Francoise Abandaová a devatenáctiletá Aumeričanka Caroline Dolehideová se v Québecu mohou těšit na své první čtvrtfinále na okruhu WTA. Domácí Abandaová si ho vybojovala po vydřené výhře nad Varvarou Lepchenkovou, zatímco Dolehideová postoupila bez boje přes loňskou šampionku Oceane Dodinovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist