Lertcheewakarn Noppawan

Lertcheewakarn Noppawan

32
žena
Thajsko
Datum nar.:
18. 11. 1991
Výška:
167 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 149.
čtyřhra: - / 98.

Favoritkám se ve Stanfordu daří, ve hře jsou pořád všechny nasazené hráčky

Ani jedna z papírových spolufavoritek turnaje ve Stanfordu nezakopla na americkém podniku WTA v úvodním kole a všechny tak zůstávají v boji o titul. Své úvodní zápasy zvládly včera Novozélanďanka Erakovicová i Rumunka Cirsteaová, které své soupeřky porazily ve dvou setech.

Cetkovská v Ósace vyřadila domácí legendu

Jediná česká účastnice turnaje v Ósace Petra Cetkovská postoupila do druhého kola. Čtvrtá nasazená hráčka dnes na úvod porazila 6-2 a 7-6 nejslavnější japonskou tenistku, jednačtyřicetiletou Kimiko Dateovou-Krummovou.

Kvalifikací US Open neprošel jediný Čech

US OPEN kvalifikace - Kvalifikace na US Open se Čechům nevydařila. Z tri tenistů a petice tenistek se do hlavní soutěže nikdo nedostal. Nejblíže byli Andrea Hlaváčková a Kristýna Plíšková, v rozhodujícím kole ale padly ve třech setech.

Pavljučenkovová v Baku: 25 dvojchyb a postup

S velkými problémy postoupila v Baku do dalšího kola turnajová dvojka Anastasia Pavljučenkovová. V souboji s krajankou Solovjevovou zahrála těžko uvěřitelných 25 dvojchyb a až po téměř dvou a půl hodinách zvítězila 7-5 a 6-4.

Kvalifikace na French Open: Karolína Plíšková postupuje, Kristýna končí

Poloviční úspěšnost mají zatím české tenistky v kvalifikaci na French Open. V boji o hlavní soutěž grandslamového turnaje zůstávají Petra Cetkovská a Karolína Plíšková. Druhá ze sester Plíškových Kristýna a Eva Birnerová už šanci na účast na Roland Garros ztratily.

Jovanovská a Dokicová v Malajsii utekly 'hrobníkovi z lopaty'

WTA KUALA LUMPUR - Talentovaná Srbka Bojana Jovanovská a Australanka Jelena Dokicová už mohly být na cestě z Malajsie domů. Obě se však na turnaji v Kuala Lumpuru zachránily, když otočily špatně rozehrané zápasy a postoupily do čtvrtfinále.

Kirilenková by ráda dobyla další asijský turnaj. Tentokrát v Thajsku

WTA PATTAYA - Tři ze svých pěti titulů vyválčila na turnajích v Asii. Dnes Maria Kirilenková vykročila za další trofejí v jiné tenisové destinaci - thajské Pattayi. Má však za sebou teprve první překážku a čtyři před sebou. Narazit může na Ivanovičovou nebo nejvýše nasazenou obhájkyni titulu Zvonarevovou.

Hlaváčkové wimbledonská tráva vyhovuje, věří si i do další kola

Rozehrání v kvalifikaci pomohlo české tenistce Andree Hlaváčkové při její úspěšné premiéře ve wimbledonské dvouhře. "Byla jsem rozjetá a podařilo se mi koncentrovat," řekla po utkání s Thajkou Noppawan Lertcheewakarnovou, kterou dnes v 1. kole na londýnské trávě porazila 6-3 a 6-2.

Rybáriková je ve čtvrtfinále, čeká ji Dementěvová

Bez ztráty setu zatím prochází Slovenka Magdaléna Rybáriková turnajem v Kuala Lumpur. Po Tamarine Tanasugarnové vyřadila další Thajku Noppawan Lertcheewakarnovou, kterou porazila 6-4 7-5. O semifinále si zahraje s nasazenou jedničkou Jelenou Dementěvovou.

Dementěvová v Malajsii start zvládla, dvojka Na Li končí

WTA KUALA LUMPUR - V Malajsii se tento týden koná premiérový ročník turnaje WTA International. První kolo úspěšně a bez problémů zvládla nejvýše nasazená Ruska Dementěvová, naopak dvojka Na Li z Číny už v Kuala Lumpuru dohrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist