Lopez Marc

Lopez Marc

41
muž
Španělsko
Datum nar.:
31. 7. 1982
Výška:
175 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 107.
čtyřhra: - / 3.

Nadal je po roce zpět, v Brisbane se vrátil porážkou ve čtyřhře. Poslední sezona? Asi

ATP BRISBANE - Rafael Nadal odehrál první soutěžní zápas od loňského Australian Open. Na podniku ATP 250 v australském Brisbane se nejprve představil ve čtyřhře s krajanem a kamarádem Marcem Lópezem, sám přišel dvakrát o podání a Španělé v prvním kole podlehli 4:6, 4:6 domácímu páru Max Purcell a Jordan Thompson.

Feliciano López je podezřelý z tenisového podvodu. Španěl se nařčení brání

Bývalá světová dvanáctka Feliciano López je podezřelý z ovlivnění zápasu. Tenisového podvodu se měl údajně dopustit před dvěma roky ve Wimbledonu v utkání čtyřhry po boku krajana Marca Lópeze. S informací přišel respektovaný španělský internetový deník El Confidencial a manipulování se zápasem mají mít na svědomí dva bývalí fotbalisté Raul Bravo a Carlos Aranda. López podvod striktně odmítá.

První trofeje rozdány. US Open ovládli Rojer s Tecauem

US OPEN - Ve Flushing Meadows se dnes rozdaly první vítězné trofeje. Ve finále mužské čtyřhry svůj druhý společný grandslamový vavřín vybojovali Nizozemec Jean-Julien Rojer a Rumun Horia Tecau. Šampioni Wimbledonu 2015 ve finále ve dvou setech přehráli víteze loňského French Open Feliciana Lópeze s Marcem Lópezem.

VIDEO: Forhendová smršť Marca Lópeze

Raven Klaasen a Rajeev Ram měli druhý mečbol a při hře na síti byli skoro jako zeď. Španěl Marc López svými forhendy pětkrát marně hledal jejich slabinu, až nakonec na šestý pokus mezeru úspěšně našel. Postup do semifinále Turnaje mistrů s krajanem Felicianem Lópezem však nevybojovali, byť utekli z celkem čtyř mečbolů.

Kontinen a Peers v Londýně postoupili do semifinále

TURNAJ MISTRŮ - Henri Kontinen s Johnem Peersem jsou na Turnaji mistrů zatím stoprocentní. Jihoafricko-americký pár Raven Klaasen/Rajeev Ram porazili letos i potřetí. Dnes v Londýně hladce zvítězili 6-3 6-4 a zajistili si postup do semifinále.

VIDEO: Úžasná deblová výměna na Turnaji mistrů

V londýnské O2 areně se tento týden střetávají i nejlepší deblisté současnosti a tomu odpovídá i kvalita zápasů. Parádní výměnu dnes divákům naservírovali pár Henri Kontinen a John Peers se španělskou dvojicí Felicano a Marc Lópezovi. Tenisté během ní předvedli skvělé reflexy, předvídavost, pohyb, chytrost i cit v ruce. Fiftýn i celý zápas nakonec vyhráli Fin Kontinen s Australanem Peersem.

První překvapení Turnaje mistrů: Klaasen s Ramem přehráli světové jedničky

TURNAJ MISTRŮ - Sedmý nasazený pár Raven Klaasen/Rajeev Ram zaskočil na úvod Turnaje mistrů v Londýně světové jedničky Pierra-Huguese Herberta s Nicolasem Mahutem. Jihoafricko-americká dvojice si poradila s Francouzi 7-5 6-4 a oplatila jim tak letošní porážku z Miami.

Nadal s Lópezem získali v Riu olympijské zlato ve čtyřhře

Španělé Rafael Nadal a Marc López získali olympijské zlato ve čtyřhře. Ve finále v Rio de Janeiro porazili za dvě hodiny a 26 minut rumunský pár Florin Mergea, Horia Tecau 6-2 3-6 6-4. Bronz v Riu vybojoval americký pár Jack Sock, Steve Johnson, který v duelu o 3. místo porazil Kanaďany Daniela Nestora s Vaskem Pospisilem 6-2 6-4.

Nadal má jednu medaili jistou, s Marcem Lópezem je ve finále čtyřhry

Rafael Nadal i svou druhou olympiádu promění v zisk minimálně jedné medaile. V Riu de Janeiro je už ve finále čtyřhry poté, co s krajanem Marcem Lópezem zdolali ve dvou tie-brecích kanadské duo Daniel Nestor a Vasek Pospisil. O zlato si Španělé zahrají s Rumuny Tecauem a Mergeou, kteří získají pro svou zemi premiérovou medaili z tenisu.

Španělský den na French Open korunovali v deblu Lópezové

Španělský den na French Open korunovali Feliciano a Marc Lópezové. Tenisoví jmenovci navázali na triumf krajanky Garbiňe Muguruzaové v ženské dvouhře ziskem prvního grandslamového titulu v mužském deblu. Španělé ve finále na Roland Garros porazili 6-4 6-7 6-3 americké bratry Boba a Mikea Bryanovy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist