Lorenzi Paolo

Lorenzi Paolo

42
muž
Itálie
Datum nar.:
15. 12. 1981
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 82.

39letý Lorenzi ukončil kariéru. Moje vášeň byla mou prací, řekl šťastný Ital

Paolo Lorenzi v 39 letech ukončil kariéru. Bývalý 33. hráč světa odehrál svůj poslední zápas ve druhém kole kvalifikace US Open, v němž prohrál 4-6 3-6 s Francouzem Maximem Janvierem.

Kolář prohrál již počtvrté v řadě, v Portugalsku skončil i Vrbenský po bitvě s Lorenzim

ATP CHALLENGER MAIA - Zdeněk Kolář končí na antukovém challengeru v Portugalsku hned v prvním kole. Čtyřiadvacetiletý Čech v něm jasně nestačil na nasazenou čtyřku Henriho Laaksonena a zaznamenal již čtvrtou porážku v řadě a desátou z posledních 12 zápasů. Ze hry je kvalifikant Michael Vrbenský, jenž neuspěl v tříhodinové bitvě s italským veteránem Paolem Lorenzim.

Kolář v Sopotech nestačil na Lorenziho a druhé finále si nahraje

CHALLENGER SOPOTY - Zdeněk Kolář na challengeru v polských Sopotech posun do Top 200 nevybojuje. Český mladík v dnešním boji o své druhé finále podlehl zkušenému italskému antukáři Paolu Lorenzimu, který o patnáct let mladšího soka dorazil kanárem.

Kolář po třísetové bitvě v Sopotech postoupil do semifinále

CHALLENGER SOPOTY - Zdeněk Kolář na antuce v polských Sopotech zdolal po třísetovém boji Francouze Maxima Janviera a popáté v kariéře postoupil do semifinále challengeru. O druhé finále si jednadvacetiletý Čech zahraje s druhým nasazeným Italem Paolem Lorenzim.

Berdych vstup do sezony nezvládl, v Dauhá podlehl Struffovi

ATP DAUHÁ - Tomáš Berdych po čtyřech letech nezvládl svůj první zápas nové sezony. V katarském Dauhá třetí nasazený Čech nestačil na 53. hráče světa Němce Jana-Lennarda Struffa, kterému podlehl v tie-breaku třetího setu a neobhájí tak loňské semifinále.

Querrey a Anderson si v New Yorku zajistili souboj o první semifinále na US Open

US OPEN - Sam Querrey na domácím grandslamu v New Yorku deklasoval Němce Mischu Zvereva a potřetí v kariéře a poprvé mimo Wimbledon postoupil do čtvrtfinále grandslamu. Na US Open je prvním americkým čtvrtfinalistou po šesti letech. O zopakování výsledku z letošního Wimbledonu se devětadvacetiletý Američan utká s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, který bude hrát o své největší semifinále.

Thiem neproměnil čtyři mečboly proti Schwartzmanovi a v Montrealu skončil

ATP MONTREAL - Trápení Rakušana Dominica Thiema po skončení antukové části sezony pokračuje. Šestou porážku z posledních jedenácti zápasů utrpěl sedmý hráč světa na úvod turnaje Masters 1000 v Montrealu, kde proti Argentinci Diegu Schwartzmanovi neproměnil žádný ze čtyř mečbolů a soupeř tak zaznamenal svůj první skalp hráče Top 10.

V Kitzbühelu skončili Veselý, jednička Cuevas i obhájce titulu Lorenzi

ATP KITZBÜHEL - Do čtvrtfinále antukového turnaje v Kitzbühelu se z nasazených hráčů dostal pouze čerstvý šampion ze Gstaadu Ital Fabio Fognini. Další papíroví favorité už v soutěži nepokračují. Utkání druhého kola dnes v Rakousku nezvládl Jiří Veselý, turnajová jednička Pablo Cuevas z Uruguaye, loňský šampion Paolo Lorenzi či Francouz Gilles SImon.

Veselý neudržel vedení proti Lorenzimu a poprvé s ním prohrál

ATP UMAG - Jiří Veselý ve čtvrtém vzájemném duelu s Paolem Lorenzim poprvé prohrál. Včera v nočním zápase na antuce v Umagu sice rychle získal první set a ve druhém začal brejkem, nadějné vedení však neudržel a zkušenému Italovi podlehl 6-3 5-7 3-6.

Veselý v Umagu porazil Albota a postoupil do čtvrtfinále

ATP UMAG - Jiří Veselý na antuce v Umagu porazil 2-0 na sety Moldavce Radua Albota a postoupil do čtvrtfinále. V něm narazí na Lorenziho, s nímž vyhrál všechny tři vzájemné zápasy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist