Lu Jing-Jing

Lu Jing-Jing

34
žena
Čína
Datum nar.:
5. 5. 1989
Výška:
170 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 935. / 159.
čtyřhra: 1095. / 113.

Češkám se v kvalifikaci nedařilo ani v Shenzhenu. V Číně dohrály Martincová i Krejčíková

WTA SHENZHEN - Dostat se z kvalifikace do hlavní soutěže v čínském Shenzhenu znamenalo vyhrát dva zápasy, obě české tenistky však na úvod sezony ztroskotaly hned na první soupeřce. Tereza Martincová nestačila na domácí Jing-Jing Lu, Barbora Krejčíková podlehla Turkyni Cagle Büyükakcayové.

Vondroušová v sezoně 2017? Už 17 výher a žádná porážka

ITF PERTH - Markéta Vondroušová pokračuje v parádním návratu po zranění. Sedmnáctiletá Češka udržela svou letošní neporazitelnost i po 17 zápasech, když Perthu zvládla také více než tříhodinovou bitvu s Chorvatkou Terezou Mrdežaovou. Do osmifinále v Austrálii postoupily i Barbora Krejčíková a Marie Bouzková, které své soupeřky vyprovodily z kurtu výpraskem.

Safinová znovu hrála s 'kanárem'. Tentokrát sama nadělovala

Dinara Safinová se dočkala: po dvou měsících si připsala letošní premiérovou výhru a na turnaji postoupila do druhého kola. V Kuala Lumpuru na ni nestačila Čínanka Han, která za necelou hodinu prohrála 2-6 0-6. V dalším kole otestuje formu bývalé světové jedničky Lucie Šafářová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist