Lu Yen-hsun

Lu Yen-hsun

40
muž
Taipei (CHN)
Datum nar.:
14. 8. 1983
Výška:
180 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 86.

Zverev v Miami prohrál s Ruusuvuorim, Medveděv nezaváhal

ATP MIAMI - Alexander Zverev šest dní po triumfu v Acapulku nezvládl vstup do turnaje Masters 1000 v Miami. Německý finalista z roku 2018 stejně jako předloni neudržel vedení, letos podlehl 6-1 2-6 1-6 Emilu Ruusuvorimu. Jednadvacetiletý Fin si o osmifinále zahraje s o rok starším Švédem Mikaelem Ymerem.

Jeden zápas a návrat domů. Veselý v Miami prohrál s Djerem

ATP MIAMI - Jiří Veselý se ve Spojených státech dlouho neohřál. Na Floridě skončil na prvním letošním turnaji Masters 1000 v Miami v prvním kole, v němž podlehl 3-6 7-5 1-6 srbskému antukáři Laslu Djeremu.

Thiem v Chengdu nezaváhal, Kyrgios nevyužil mečboly proti Andersonovi

ATP CHENGDU - Nejvýše nasazený hráč turnaje v čínském Chengdu Rakušan Dominic Thiem potvrdil roli favorita proti domácímu Di Wuovi a postoupil do čtvrtfinále. Naopak už po svém prvním vystoupení se se svým prvním turnajem od US Open rozloučil Australan Nick Kyrgios, byť měl dva mečboly.

Štěpánek prohrál s Luem a v Chengdu vypadl v 1. kole

ATP CHENGDU - Radek Štěpánek v čínském Chengdu na úspěšně absolvovanou kvalifikaci nenavázal. Sedmatřicetiletý český tenista v prvním kole turnaje ATP 250 podlehl ve dvou setech Yen-Hsun Luovi z Tchaj-wanu, s nímž ve třetím vzájemném duelu prohrál poprvé.

Washington: Isner prolétl do osmifinále

ATP WASHINGTON - John Isner potvrdil na úvod domácího turnaje ve Washingtonu roli nasazené jedničky. Trojnásobný finalista porazil 6-3 6-4 Australana Jamese Duckwortha a postoupil do osmifinále, v němž se utká s Kypřanem Baghdatisem.

Nadal na úvod smetl Grotha, ztratil jen tři hry

Hladkým vítězstvím nad Australanem Grothem odstartoval Rafael Nadal svou cestu za desátým titulem z French Open. Španělský tenista si ve svém úvodním zápase připsal jen tři nevynucené chyby a soupeře deklasoval 6-1 6-1 6-1. Nezaváhal ani největší favorit Novak Djokovič, který bez problémů přehrál Yen-Hsun Lua.

Djokovič v Pekingu protáhl svou vítěznou sérii, nepotrápil ho ani Isner

Suverén posledních ročníků turnaje v Pekingu Novak Djokovič si na letošním China Open zahraje o finále. Nejlepší tenista světa dnes s přehledem porazil Johna Isnera a v čínské metropoli si připsal už sedmadvacáté vítězství v řadě. O výhru s pořadovým číslem 28 bude zítra bojovat s Davidem Ferrerem.

Querrey utekl Simonovi ze dvou mečbolů, Baghdatis znovu neztratil set

ATP NOTTINGHAM - Jediný ze šestnácti nasazených hráčů postoupil do semifinále turnaje v Nottinghamu. O vyřazení turnajové dvojky Gillese Simona se dnes postaral Američan Sam Querrey, který Francouzovi utekl ze dvou mečbolů.

Rosol v Ženevě postupuje, vydřel výhru nad Luem

Lukáš Rosol zvládl na turnaji v Ženevě po kvalifikaci i vstup do hlavní soutěže. V prvním kole udolal i přes nevydařený úvod Lu Yen-Hsuna z Tchaj-wanu po dvouhodinové bitvě 1-6 7-6 a 7-5.

Dimitrov prohrál s Harrisonem a titul v Acapulku neobhájí. Ostatní favorité nezaváhali

ATP ACAPULCO - Grigor Dimitrov loňský triumfna turnaji v Acapulku neobhájí. Třetí nasazený Bulhar končí překvapivě už ve druhém kole, v němž prohrál s Američanem Ryanem Harrisonem. Další překvapení se ve středu nekonalo, do čtvrtfinále postoupili Kei Nišikori, David Ferrer, Kevin Anderson i Ivo Karlovič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist