Majeric Tadeja

Majeric Tadeja

33
žena
Slovinsko
Datum nar.:
31. 8. 1990
Výška:
178 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 111.
čtyřhra: - / 228.

Nasazené favoritky v Pattaye nezaváhaly, dál jde i veteránka Dateová

Bez jediného překvapení odehrály tenistky v thajské Pattaye dnešní osmifinálové zápasy. Vedle dvou nasazených hráček postoupila také nejstarší tenistka na okruhu WTA Dateová-Krummová, která ve dvou setech vyřadila Slovinku Majeričovou.

V Baku už se hraje bez Češek, Plíšková i Martincová vypadly

Turnaj žen v ázerbajdžánské metropoli Baku už pokračuje bez české účasti. Krátce po sobě dnes v boji o čtvrtfinále vypadly Kristýna Plíšková i Tereza Martincová, které nezvládly své dobře rozehrané zápasy.

Martincová se dočkala premiérové výhry

Česká tenistka Tereza Martincová si v Baku připsala první vítězství na okruhu WTA. Osmnáctiletá úspěšná kvalifikantka zdolala v ázerbajdžánské metropoli Gruzínku Kalašnikovovou 6-3 6-7 6-1 a postoupila do dalšího kola, kam dnes prošla také Kristýna Plíšková.

Plíšková znovu končí v 1. kole

Karolína Plíšková se s druhým turnajem v řadě loučí hned v jeho úvodu. Česká tenistka dnes v Baku proti Slovince Majeričové nepotvrdila roli páté nasazené hráčky a prohrála 5-7 a 4-6.

Šafářová ani Zakopalová v Portoroži nezaváhaly

WTA PORTOROŽ - Česká tenistka Lucie Šafářová postoupila na turnaji v Portoroži do druhého kola, poté co ve svém úvodním utkání porazila Britku Katie O'Brienovou dvakrát 6-4. Po Šafářové dnes na tvrdém povrchu ve Slovinsku uspěla také Klára Zakopalová, která porazila domácí Mašu Zecovou Peškiričovou po setech 6:2 a 6:4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist