Marchenko Illya

Marchenko Illya

36
muž
Ukrajina
Datum nar.:
8. 9. 1987
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 239. / 49.
čtyřhra: 1152. / 176.

Macháč v Indian Wells prošel kvalifikací a čeká ho premiéra na turnaji Masters 1000

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Macháč v Indian Wells přetavil hned svůj debut v kvalifikaci turnaje Masters 1000 v postup do hlavní soutěže. V rozhodujícím druhém kole jednadvacetiletý Čech zdolal 5-7 6-3 6-3 Ukrajince Ilju Marčenka.

Macháč v Indian Wells zvládl premiéru v kvalifikaci turnaje Masters 1000

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Macháč má za sebou vítěznou premiéru v kvalifikaci turnaje ATP Masters 1000. V Indian Wells zvládl rychlý návrat z antuky na tvrdý povrch a Moldavana Radu Albota porazil ve dvou setech. O start v hlavní soutěži si 21letý Čech zahraje s Ukrajincem Iljou Marčenkem.

Lehečka v kvalifikaci US Open přežil mečboly proti Marčenkovi a výhra ho dělí od grandslamové premiéry

US OPEN - Jiří Lehečka v New Yorku pokračuje v úspěšném debutu v kvalifikaci grandslamového turnaje. Dnes v New Yorku udolal po odvrácení dvou mečbolů Ukrajince Ilju Marčenka a postoupil do závěrečného 3. kola. V něm je rovněž díky obratu také Kristýna Plíšková.

Problém s penězi tu byl už před virem. Chceme změnit systém financování, ne jednorázovou charitu, vyzývají 'ti slabší'

Jedni jim chtějí založením fondu finančně pomoci v době pandemie koronaviru. Druzí to odmítají. A ti, o kterých se vlastně mluví, víc než po jednorázové charitě volají po změně financování turnajů. Hráči se během pandemie potýkají se stejnými problémy jako v době, kdy hrají týden co týden tenis. Problém tady byl už dlouho před virem, reagoval Australan John Millman na tweet Ukrajince Iljy Marčenka.

Monfils i Tsonga v Marseille potvrdili role favoritů proti Ukrajincům

ATP MARSEILLE - Nejvýše nasazení hráči turnaje v Marseille Francouzi Gaël Monfils a Jo-Wilfried Tsongu vstoupili do domácí soutěže hladkými dvousetovými výhrami nad soupeři z Ukrajiny. Ve čtvrtfinále je čekají krajani Richard Gasquet a Gilles Simon.

Murray na úvod neztratil set, Marčenko ho však trápil téměř tři hodiny

AUSTRALIAN OPEN - Světová jednička Andy Murray zvládl svůj úvodní zápas Australian Open, ukrajinského soka Illju Marčenka ale porazil až po téměř třech hodinách. Pětinásobný finalista turnaje na centrálním kurtu v Melbourne Parku vyřadil 93. hráče světa po setech 7-5 7-6 6-2.

Murray deklasoval Dimitrova, ve čtvrtfinále se střetne s Nišikorim

US OPEN - Andy Murray na US Open pokračuje ve skvělých výkonech. Po jednoznačné výhře nad Bulharem Grigorem Dimitrovem postoupil již do čtvrtfinále, v němž se utká s Japoncem Keiem Nišikorim.

Wawrinka odvrátil mečbol proti Evansovi, Murrayho potrápil Lorenzi

US OPEN - Jediný míček od porážky byl ve třetím kole Wimbledonu dvojnásobný grandslamový šampion Stan Wawrinka, který přežil mečbol proti Danu Evansovi. Více než tři hodiny na kurtu strávil Andy Murray, kterého dva sety trápil Ital Paolo Lorenzi.

Thiem v Acapulku porazil Dimitrova a počtvrté v sezoně je v semifinále

ATP ACAPULCO - Rakušan Dominic Thiem v Acapulku vyřadil šampiona z roku 2014 Bulhara Grigora Dimitrova a už počtvrté v sezoně postoupil do semifinále. V něm se utká s osm zápasů neporaženým Američanem Samem Querreym.

Dolgopolov v Acapulku vyřadil obhájce titulu Ferrera, skončil i Nišikori

ATP ACAPULCO - S turnajem v Acapulku se během pár hodin rozloučili dva jeho největší favorité a loňští finalisté. Obhájce titulu Španěl David Ferrer ztroskotal na raketě Ukrajince Dolgopolova, druhý nasazený Kei Nišikori nestačil na rozjetého šampiona z Delray Beach Američana Querreyho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist