Marti Javier

Marti Javier

32
muž
Španělsko
Datum nar.:
11. 1. 1992
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 170.
čtyřhra: - / 201.

Minář skončil na Prague Open v semifinále

Ivo Minář si podruhé v kariéře finále štvanického challengeru nezahraje. V semifinále Prague Open 2013 by Advantage Cars dnes prohrál se Španělem Javierem Martím po setech 0-6 a 4-6.

Favorité v problémech: Verdasco zametal mečboly, Almagro ztratil set, Simon vypadl

ATP SAO PAULO - Vůbec snadné to ve svých prvních letošních zápasech na antuce neměli největší favorité turnaje v Sao Paulu. Fernando Verdasco musel odvrátit čtyři mečboly proti Martímu, nejvýše nasazený obhájce titulu Nicolás Almagro vyhrál až ve třech setech a Francouz Simon se už s turnajem rozloučil.

Začal halový turnaj na antuce v Sao Paulu. Volandri vyřadil nasazeného Montaňése

ATP SAO PAULO - V brazilském Sao Paulu se letos koná poprvé turnaj ATP, jediný halový podnik na antuce. Hned v úvodní hrací den se se soutěží rozloučil sedmý nasazený Albert Montaňés, který nestačil na Itala Volandriho.

Tsonga odvrátil překvapení a přiblížil se startu v Londýně

ATP VALENCIA - Francouzský tenista Jo-Wilfried Tsonga přešel po pomalejším rozjezdu přes mladého Španěla Javiera Martího do druhého kola turnaje ve Valencii. V žebříčku pro postup na Turnaj mistrů se dotáhl na rozdíl pouhých pěti bodů za Tomáše Berdycha, jemuž patří šestá pozice.

Minář se přiblížil startu na French Open, Pospíšilův sen se znovu rozplynul

ATP ŘÍM - Iva Mináře dělí jediné vítězství od úspěšně složené zkoušky v kvalifikaci na French Open. Naopak marný boj o premiérový start na grandslamovém turnaji svedl Jaroslav Pospíšil, jenž padl v souboji se Španělem Martim.

Murray ve Valencii zahájil misi s názvem obhajoba titulu

ATP VALENCIA - Andy Murray v úterý vstoupil do halového turnaje ve Valencii, kde před rokem triumfoval. Ve dvou setech zvládl jak utkání dvouhry, tak debl po boku bratra Jamieho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist