Martic Petra

Martic Petra

33
žena
Chorvatsko
Datum nar.:
19. 1. 1991
Výška:
181 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 59. / 14.
čtyřhra: 1263. / 49.

Ostapenková pokračuje ve skvělé formě i v Dauhá, Jabeurová ztroskotala na první soupeřce

Jelena Ostapenková (26) vstoupila vítězně do akce WTA 1000 v Dauhá, když smetla ukrajinskou hráčku Anhelinu Kalininovou (27) 6:0, 6:3 a obhájila loňské osmifinále. Postupuje i bývalá světová jednička Naomi Ósakaová (26) a čerstvá šampionka z Abú Zabí Jelena Rybakinová (24). Ons Jabeurová (29) nepotvrdila roli favoritky a z pěti zápasů utrpěla už třetí porážku v sezoně, když podlehla 3:6, 2:6 Lesje Curenkové (34).

Vítězství po šesti nezdarech. Siniaková v Linci poprvé vyhrála zápas v hlavní soutěži

WTA LINEC - Kateřina Siniaková (27) se po čtyřech letech vrátila na halový turnaj WTA 250 v Linci a po šesti předchozích nezdarech v podzimním termínu se až na sedmý pokus dočkala vítězství v hlavní soutěži. Do letošního ročníku česká tenistka vstoupila výhrou 4:6, 6:3, 7:5 nad loňskou finalistkou Petrou Martičovou z Chorvatska (33), kterou porazila i ve třetím vzájemném střetnutí. O čtvrtfinále si zahraje s Francouzkou Clarou Burelovou.

Krejčíková zvládla start v Zhengzhou. Po výhře nad Martičovou je ve čtvrtfinále

WTA ZHENGZHOU - Barbora Krejčíková (27) úspěšně vstoupila do turnaje WTA 500 v čínském Zhengzhou. Česká tenistka startující z pozice nasazené jedničky porazila 7:5, 6:1 Chorvatku Petru Martičovou (32), oplatila jí letošní porážku z Madridu a postoupila do čtvrtfinále. V něm se utká s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou.

Vondroušová vyhrála na majorech podeváté v řadě, Bouzková je poprvé ve 3. kole US Open

Markéta Vondroušová (24) pokračuje na vítězné vlně na grandslamech. Šampionka nedávného Wimbledonu si ve druhém kole US Open poradila 6:2, 6:2 s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou a na podnicích velké čtyřky zvládla už devátý zápas v řadě. Poprvé mimo Wimbledon postoupila do 3. kola grandslamu Marie Bouzková (25), jež smetla Chorvatku Petru Martičovou. Do další fáze se naopak nedostaly bývalá finalistka Karolína Plíšková (31), které se nepovedlo ukončit krizi ani v oblíbeném dějišti, a Linda Nosková (18), jež podlehla ve třech setech loňské finalistce Ons Jabeurové.

Opět čtyři mezi šestnácti nejlepšími. Pokračují Vondroušová, Muchová, Bouzková a Nosková

WTA CINCINNATI - Na turnaji WTA 1000 v Cincinnati jsou stejně jako před týdnem v Montrealu čtyři Češky mezi elitní šestnáctkou. Markéta Vondroušová (24) již pojedenácté v sezoně vyhrála minimálně první dva zápasy na turnaji, v Ohiu den po výhře nad krajankou Kateřinou Siniakovou neztratila set ani s Anastasií Potapovovou (22).Po třísetových výhrách pokračují Karolína Muchová (26), Marie Bouzková (25) a už čtyři zápasy neporažená kvalifikantka Linda Nosková (18), jež si připsala skalp slavnější krajanky a loňské finalistky Petry Kvitové (33).

Úspěšný český start ve Wimbledonu. Postupují Strýcová, Siniaková, Vondroušová i Bouzková

WIMBLEDON - První den ve Wimbledonu zdárně absolvovaly čtyři z šesti českých tenistek. Vítězně zahájila svůj předposlední grandslam kariéry Barbora Strýcová (37), jež si poradila s Belgičankou Marynou Zaněvskou (29) a připsala si svou třetí výhru v rámci rozlučkového turné. Šesté vítězství v řadě pouhé dva dny po triumfu v Bad Homburgu zaznamenala Kateřina Siniaková (27), teprve podruhé v životě vyhrála zápas v All England Clubu Markéta Vondroušová (24) a za obhajobou loňského čtvrtfinále úspěšně vykročila Marie Bouzková (24). Úvodní kolo naopak bylo konečnou pro Terezu Martincovou (28) a Lindu Fruhvirtovou (18), která vzdala.

Kuděrmetovová v Madridu porazila loňskou finalistku Pegulaovou a prošla do svého největšího semifinále

WTA MADRID - Veronika Kuděrmetovová přijela na "tisícovku" v Madridu se sérií čtyř porážek, ovšem v Caja Mágica zvládla už čtyři zápasy a všechny ve třech setech. Šestadvacetiletá Ruska dnes porazila světovou trojku a loňskou finalistku Jessicu Pegulaovou a ve svém největším semifinále v kariéře vyzve lídryni žebříčku Igu Šwiatekovou.

Krejčíková letos poprvé končí na hráčce mimo Top 20. V Madridu podlehla Martičové

WTA MADRID - Barbora Krejčíková letos poprvé nestačila na hráčku mimo Top 20. V osmifinále antukového turnaje WTA 1000 v Madridu podlehla 33. ženě žebříčku Petře Martičové z Chorvatska, proti které nevyužila čtyři setboly a prohrála 3-6 6-7.

Potapovová má druhý titul. Ve finále v Linci smetla Martičovou

WTA LINEC - Anastasia Potapovová získala druhý titul na okruhu WTA. Přestože na začátku turnaje v rakouském v Linci 21letá tenistka bojovala se zraněními, zvládla čtyři třísetové bitvy a dnes ve svém celkově pátém finále a prvním v hale smetla 6-3 6-1 Chorvatku Petru Martičovou.

Vondroušová si v Linci o titul nezahraje. V semifinále podlehla Potapovové

WTA LINEC - Markéta Vondroušová v hale v Linci čekání na celkově 6. finále a první od olympiády v Tokiu 2021 neukončila. V semifinále 23letá Češka i vinou 45 nevynucených chyb poprvé ve třetím vzájemné duelu nestačila na Anastasii Potapovovou, které podlehla 1-6 7-6 3-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist