Masarova Rebeka

Masarova Rebeka

24
žena
Španělsko
Datum nar.:
6. 8. 1999
Výška:
186 cm
Váha:
71 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 80. / 62.
čtyřhra: 166. / 125.

Další neúspěch Lindy Fruhvirtové. Kvalifikací neprošla ani v Indian Wells, vypadl i Kopřiva

WTA / ATP INDIAN WELLS - Linda Fruhvirtová (18) se prvního letošního úspěchu nedočká ani v Indian Wells. Česká teenagerka na prestižním podniku WTA 1000 v Kalifornii neprošla dvoukolovou kvalifikací, v rozhodujícím utkání o postup do hlavní soutěže podlehla 1:6, 5:7 oblíbené španělské soupeřce se slovenskými kořeny Rebece Masárové (24) a přišla o možnost obhájit body za loňské druhé kolo. Ve stejné fázi se s kalifornskou pouští loučí také Vít Kopřiva (26).

Francouzky na úvod BJK Cupu nečekaně prohrály s Itálií, Kanaďanky porazily domácí Španělky

BJK CUP - Caroline Garciaová (30) letos nezískala ani jeden titul a chuť si možná nespraví ani na finálovém klání Poháru Billie Jean Kingové. Francie totiž nepotvrdila v úvodním zápase Skupiny D roli favorita proti Itálii a právě francouzská jednička byla u tohoto selhání. Po porážce Alizé Cornetové (33) s Martinou Trevisanovou (30) mohla srovnat skóre, jenže s Jasmine Paoliniovou (27) nakonec padla 6:7, 7:5, 4:6. Ve skupině C si první bod připsaly Kanaďanky, které díky debutantce Marině Stakusicové (18) a Leylah Fernandezové (21) skolily domácí Španělky.

Linda Fruhvirtová po skreči soupeřky ukončila sérii porážek, Kvitová je už ve čtrvtfinále

WTA NINGBO - Linda Fruhvirtová (18) díky skreči soupeřky ukončila sérii devíti porážek a připsala si své první vítězství po třech měsících. Trápící se bývalé člence TOP 50 vzdala na turnaji WTA 250 v čínském Ningbu za stavu 6:1, 2:6, 0:1 ze svého pohledu Rebeka Masárová (24). Vítězně do turnaje vstoupila také Petra Kvitová (33), nasazená dvojka si poradila s německou kvalifikantkou Annou-Lenou Friedsamovou (29) a po následném odstoupení příští soupeřky Julie Putincevové postoupila jako první již do čtvrtfinále.

Sakkariová neukončila zmar na grandslamech ani na US Open, Šwiateková suverénně vykročila za obhajobou

Maria Sakkariová (28) zakončila všechna čtyři letošní vystoupení na grandslamových turnajích už v prvním týdnu. Světová osmička dokonce ztroskotala na závěrečném podniku velké čtyřky na US Open hned v prvním kole po porážce 4:6, 4:6 s hráčkou až z osmé desítky žebříčku Rebekou Masárovou (24). Suverénní vstup do turnaje má naopak za sebou obhájkyně titulu Iga Šwiateková (22).

Alcaraz na Hopman Cupu porazil i Čoriče, do finále postoupili Chorvaté

HOPMAN CUP - Carlos Alcaraz (20) na Hopman Cupu zdolal i svého druhého soupeře až v rozhodujícím super tie-breaku. Bornu Čoriče (26) na antuce v Nice porazil 6:3. 6:7, 10:5, ale následně prohrál po boku Rebeky Masárové (23) i druhou smíšenou čtyřhru a do nedělního finále postoupili Chorvaté Čorič a Donna Vekičová (27).

Wimbledonský šampion Alcaraz zvládl rychlý přechod na antuku. Na Hopman Cupu zdolal Goffina

HOPMAN CUP - Carlos Alcaraz (20) pouhých pět dní po triumfu na travnatém Wimbledonu zvládl zápas na antuce. Na úvod Hopman Cupu v Nice první hráč světa zdolal 4:6, 6:4, 10:8 Davida Goffina (32), přestože ve druhém setu musel dvakrát dotahovat manko brejku. Španělé ale duel s Belgičany nakonec prohráli, Alcaraz s Rebekou Masárovou v rozhodující smíšené čtyřhře podlehli Goffinovi s Elise Mertensovou. Prvními finalisty se již stali Švýcaři.

Slabší start, povedený závěr. Šwiateková v Paříži dorazila Bucsaovou kanárem

FRENCH OPEN - Světová jednička a dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková po lehce pomalejším rozjezdu a ztrátě dvou servisů vstoupila do French Open hladkou výhrou 6:4, 6:0 nad Španělkou Cristinou Bucsaovou. Obratem v Paříži odstartovala loňská poražená finalistka Američanka Coco Gauffová.

Dominantní výkon Vondroušové! Nebezpečné soupeřce povolila jen dva gamy a zahraje si o první semifinále po roce

WTA LINEC - Markéta Vondroušová pokračuje při svém debutu v Linci v suverénních výkonech. Třiadvacetiletá Češka si po Viktoriji Tomovové poradila s další kvalifikantkou, mnohem nebezpečnější Rebeku Masárovou za hodinu deklasovala 6-1 6-1 a podruhé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. O první semifinále na akcích WTA po roce se utká s kvalifikantkou Dalmou Gálfiovou, nebo divokou kartou Evou Lysovou.

18letá Gauffová v Aucklandu potvrdila roli favoritky a získala 3. titul

WTA AUCKLAND - Cori Gauffová potvrdila roli nasazené jedničky a vyhrála turnaj v Aucklandu. Finalistka loňského Roland Garros ve finále přípravné akce před Australian Open smetla 6-1 6-1 Španělku Rebeku Masárovou a získala třetí titul v kariéře.

Gauffová v Aucklandu pokračuje v dominanci. Koviničové povolila jen dva gamy a má na dosah třetí titul

WTA AUCKLAND - Cori Gauffová v novozélandském Aucklandu nadále potvrzuje roli největší favoritky a nasazené jedničky. Osmnáctiletá Američanka v semifinále za hodinu a čtvrt deklasovala Danku Koviničovou z Černé Hory a ani ve svém čtvrtém zápase na turnaji neztratila set. O třetí titul se světová sedmička utká s kvalifikantkou Rebekou Masárovou ze Španělska, jež je ve finále poprvé v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist