Matosevic Marinko

Matosevic Marinko

38
muž
Austrálie
Datum nar.:
8. 8. 1985
Výška:
193 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 39.
čtyřhra: - / 114.

Hewitt neproměnil mečbol proti Soedovi, Groth slaví první výhru na antuce

ATP HOUSTON - Sam Groth si v Houstonu připsal své premiérové vítězství na antukovém turnaji ATP, když zdolal Dominikánce Estrellu. Další Australanům se už nedařilo: Lleyton Hewitt neproměnil mečbol proti Japonci Soedovi a Marinko Matosevic vzdal kvůli zranění nohy.

Dimitrov prohrál s Harrisonem a titul v Acapulku neobhájí. Ostatní favorité nezaváhali

ATP ACAPULCO - Grigor Dimitrov loňský triumfna turnaji v Acapulku neobhájí. Třetí nasazený Bulhar končí překvapivě už ve druhém kole, v němž prohrál s Američanem Ryanem Harrisonem. Další překvapení se ve středu nekonalo, do čtvrtfinále postoupili Kei Nišikori, David Ferrer, Kevin Anderson i Ivo Karlovič.

Nadal měl namále, navzdory křečím postoupil v pěti setech

S velkými problémy postoupil Rafael Nadal do třetího kola Australian Open. Španělský tenista dnes prohrával s Američanem Smyczekem 1:2 na sety, překvapení ale navzdory zdravotním komplikacím nepřipustil a po více než čtyřech hodinách vybojoval vítězství 6-2 3-6 6-7 6-3 a 7-5. První set na turnaji ztratil i Roger Federer, který po pomalejším rozjezdu přehrál Itala Bolelliho.

Finále Hopman Cupu proti Američanům si zahrají Poláci

HOPMAN CUP - O finalistech 27. ročníku Hopman Cupu je rozhodnuto. Po roce se do finále dostali znovu tenisté Polska, které letos reprezentují Agnieszka Radwaňská a Jerzy Janowicz. O první triumf v soutěži smíšených dvojic se utkají se Spojenými státy.

Nišikori v Malajsii smetl Matosevice, v semifinále narazí na Nieminena

ATP KUALA LUMPUR - Kei Nišikori na prvním turnaji od povedeného US Open zatím bez potíží postupuje. V Kuala Lumpur dnes nejvýše nasazený Japonec smetl Australana Matosevice a postoupil do semifinále, v němž se utká s Finem Nieminenem.

Federer na úvod nezaváhal, před zraky Jordana si poradil s Matosevicem

US OPEN MUŽI - Úspěšný vstup do US Open má za sebou pětinásobný šampion Roger Federer. Švýcarovu třísetovou výhru nad Australanem Matosevicem v publiku sledoval i jeho dětský idol - legendární basketbalista Michael Jordan.

2. den na US Open: Kvitová začne proti Mladenovicové na kurtu Arthura Ashe

Navázat na poslední grandslam a poslední odehraný turnaj bude chtít v následujících dvou týdnech Petra Kvitová. Česká jednička dnes vstupuje do svého nejméně oblíbeného grandslamu US Open duelem na centrálním kurtu proti Francouzce Mladenovicové. Druhý hrací den se v New Yorku představí v 1. kole také dalších pět Čechů

Skvělý nástup, ztracené vedení. Štěpánek prohrál s Jazírím

ATP WASHINGTON - Radek Štěpánek ve Washingtonu loňské třetí kolo neobhájil. Šampion z roku 2011 ve svém prvním letošním zápase na US Open Series neudržel vedení 6-2 a 4-2 proti Maleku Jazírímu z Tuniska a s turnajem se rozloučil.

Sock si v Atlantě zahraje o první finále, čelit bude Isnerovi

ATP ATLANTA - Ve formě hrající Jack Sock v Atlantě psotoupil do druhého semifinále v řadě a proti obhájci titulu Johnu Isnerovi tak bude usilovat o své premiérové finále. O to se utkají také Izraelec Dudi Sela s Němcem Benjaminem Beckerem.

Štěpánek v Queen's Clubu vyřadil obhájce Murrayho! Ve čtvrtfinále je i Berdych

ATP QUEEN'S CLUB - Andy Murray na trávě vyhrál 19 zápasů v řadě, na domácí půdě v Queen's Clubu obhajoval titul a se svým dnešním soupeřem měl bilanci 5-1. Přesto prohrál. Skalp vítěze loňského Wimbledonu si v Londýně připsal Radek Štěpánek, který Brita porazil ve dvou setech a postoupil do čtvrtfinále. V něm je i česká jednička Tomáš Berdych, který porazil Francouze Mannarina a zopakoval své maximum z loňska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist