Mattek Bethanie

Mattek Bethanie

39
žena
USA
Datum nar.:
23. 3. 1985
Výška:
168 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 30.
čtyřhra: 24. / 1.

Další návrat: Šafářová bude hrát s Mattekovou-Sandsovou na Livesport Prague Open

Tenistka Lucie Šafářová (37) na pár měsíců vzkřísí veleúspěšnou kariéru, kterou ukončila před pěti lety. Chystá se naskočit do čtyřhry a opět vytvořit pár s kamarádkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou (38).

Druhý deblový triumf během dvou týdnů. V Soulu Bouzková ovládla čtyřhru s Mattekovou-Sandsovou

WTA SOUL - Marie Bouzková (25) v Asii vyhrála dva deblové turnaje během dvou týdnů a svou neporazitelnost ve čtyřhře protáhla na devět zápasů. Sedm dní triumfu na 'tisícovce' v Pekingu se Španělkou Sarou Sorribesovou ovládla po boku bývalé nejlepší deblistky světa Bethanie Mattekové-Sandsové (38) také turnaj WTA 250 v jihokorejském Soulu. Ve finále druhý nasazený česko-americký pár smetl 6:2, 6:1 thajské duo Luksika Kumkhumová (30) a Peangthan Pliphuechová (30).

Linda Fruhvirtová v Hua Hinu nezaváhala, bývalé parťačce Šafářové povolila čtyři gamy

WTA HUA HIN - Linda Fruhvirtová zahájila své premiérové vystoupení v thajském Hua Hinu suverénně. Sedmnáctiletá Češka si za hodinu a pár minut poradila s deblovou specialistkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou, která posbírala několik grandslamových trofejí s Lucií Šafářovou, a potvrdila roli jasné favoritky. O své třetí čtvrtfinále na nejvyšším okruhu zabojuje proti Tamaře Zidanšekové.

Krejčíková tuplovanou královnou Paříže! Na Roland Garros ovládla i čtyřhru se Siniakovou

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková jako první tenistka po 21 letech vyhrála na Roland Garros dvouhru i čtyřhru. Ve finále deblu s krajankou Kateřinou Siniakovou porazily ve dvou setech americko-polské duo Bethanie Matteková-Sandsová a Iga Šwiateková a navázaly na triumf z roku 2018. Celkově získaly třetí grandslamový titul.

Krejčíková v Melbourne vydřela postup, Strýcová i Siniaková dohrály

WTA MELBOURNE 3 - Barbora Krejčíková na generálce Melbourne 3 pro tenistky z přísnější verze karantény po dvouapůlhodinovém boji udolala Lauren Davisovou ze Spojených států a zahraje si o čtvrtfinále. Naopak Barbora Strýcová pokračuje v singlovém trápení, deblová světová jednička nestačila na v současnosti až 339. hráčku světa Bethanii Mattekovou-Sandsovou. O postup bojuje ještě Kateřina Siniaková.

Krejčíková se Siniakovou měly namále, po obratu jsou v semifinále

Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou jsou po dvou letech v semifinále čtyřhry Roland Garros. Předloňské vítězky si v dnešním čtvrtfinále poradily s americkou dvojicí Sofia Keninová a Bethanie Matteková-Sandsová po skoro dvou hodinách 1-6 6-4 6-2. O finále se čtvrté nasazené Češky utkají s obhájkyněmi titulu Maďarkou Tímeou Babosovou a domácí Kristinou Mladenovicovou.

Turnaj týmů v Charlestonu vyhrál výběr kapitánky Mattekové-Sandsové

CREDIT ONE BANK INVITATIONAL - V Charlestonu se po šesti dnech rozhodlo o vítězkách turnaje osmičlenných týmů Credit One Bank Invitational. Z triumfu se radoval Team Peace kapitánky Bethanie Mattekové-Sandsové, který porazil Team Kindness kapitánky Madison Keysové 26-22 na body. O výhře rozhodly ve čtyřhře Matteková-Sandsová se Sofií Keninovou dva zápasy před koncem.

Turnaj v Charlestonu: Bodovaly Riskeová či Keysová, Azarenková po pauze prohrála

CREDIT ONE BANK INVITATIONAL - Na zelené antuce v Charlestonu pokračuje třetím dnem souboj osmičlenných týmů. Po deseti duelech je stav vyrovnaný 6-6, když čtvrteční zápasy o dva body vyhrály Alison Riskeová a Eugenie Bouchardová. První zápas po dlouhé pauze prohrála Běloruska Viktoria Azarenková.

Tenistky v Charlestonu opět limitoval déšť. Matteková-Sandsová poslala svůj tým do vedení 3-2

CREDIT ONE BANK INVITATIONAL - V Charlestonu včera pokračoval turnaj týmů Credit One Bank Invitational. Po dvou dnech, během nichž se kvůli dešti nestihly odehrát tři z osmi naplánovaných zápasů, vede Team Peace kapitánky Bethanie Mattekové-Sandsová 3-2 na zápasy. Právě Matteková získala aktuálně rozdílový bod, když porazila 6-1 6-3 olympijskou šampionku Monicu Puigovou z Portorika.

Na červnový turnaj v Charlestonu se chystají Keninová, Andreescuová či Azarenková

Vítězky posledních dvou grandslamových turnajů Sofie Keninová a Bianca Andreescuová budou hlavními hvězdami tenisového turnaje, který se koncem června uskuteční v Charlestonu. Největšího tenisového podniku od března, kdy se kvůli pandemii koronaviru zastavilo takřka veškeré sportovní dění, se zúčastní šestnáct hráček. Fanoušci budou moci zápasy sledovat na Tennis Channelu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist