Menendez-Maceiras Adrian

Menendez-Maceiras Adrian

38
muž
Španělsko
Datum nar.:
28. 10. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 111.
čtyřhra: - / 104.

Kolář i Kopřiva v Potchefstroomu skončili v 1. kole po jednoznačných porážkách

CHALLENGER POTCHEFSTROOM - Čeští tenisté dohráli na challengeru v jihoafrickém Potchefstroomu skončili hned v prvním kole. Zdeněk Kolář skončil s kanárem od Španěla Adriana Menendeze, Vít Kopřiva utrpěl debakl s Francouzem Geaffreyem Blancaneauxem.

Štěpánek dorazil Grotha kanárem a po roce je ve čtvrtfinále

ATP BOGOTA - Náročné klimatické podmínky v Kolumbii českému veteránovi sedí. Radek Štěpánek dnes v Bogotě porazil hladce ve dvou setech Australana Samuela Grotha a přesně po roce postoupil do čtvrtfinále. V něm ho čeká odveta proti Karlovičovi.

Nasazený Ital Lorenzi musel na antuce v Quitu odvracet mečbol

ATP QUITO - Na největší hvězdy premiérového ročníku turnaje v ekvádorském Quitu fanoušci stále čekají, dočkali se však již úspěšného vstupu od čtyř nasazených hráčů. Největší problémy měl Ital Paulo Lorenzi, který musel odvracet mečbol proti Španělu Menendezovi.

Pospíšil v Casablance útočí na posun do první stovky a start na French Open

CHALLENGER CASABLANCA - Jaroslava Pospíšila dělí dva vyhrané zápasy od premiérového posunu do první světové stovky. Rozjetý český tenista na challengeru v marocké Casablance postoupil už do semifinále, a pokud si připíše třetí titul, výrazně vylepší své životní maximum.

Ivo Minář je na challengeru v Helsinkách ve 2. kole

CHALLENGER HELSINKI - Český tenista Ivo Minář, jenž před třemi týdny vyhrál challenger v korejském Busanu, dnes postoupil na turnaji stejné kategorie ve finských Helsinkách do druhého kola. V něm už je i Slovák Karol Beck.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist