Michon Axel

Michon Axel

33
muž
Francie
Datum nar.:
16. 12. 1990
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 177.
čtyřhra: - / 379.

Šátral v Shenzhenu přerušil sérii osmi porážek

CHALLENGER SHENZHEN - Jan Šátral na challengeru v čínském Shenzhenu smetl Francouze Axela Michona, přerušil šňůru osmi porážek v řadě a poprvé v sezoně vyhrál zápas v hlavní soutěži. Ve druhém kole vyzve nasazenou dvojku Japonce Sugitu.

Šátral se v New Yorku poprvé kvalifikoval na grandslam, US Open bude hrát i Štěpánek

US OPEN - Jan Šátral si v New Yorku vybojoval premiérový start na grandslamovém turnaji. Šestadvacetiletý Čech prošel bez ztráty setu tříkolovou kvalifikací US Open, když v rozhodujícím zápase porazil 6-3 7-5 Kazacha Andreje Nedovjesova. Večer ho pak následoval i Radek Štěpánek, který nebude chybět ani na čtvrtém letošním grandslamu.

Štěpánka s Veselým čeká po roce souboj v Prostějově. V semifinále je i Pavlásek

Hned trojnásobné zastoupení má český tenis v semifinále challengeru v Prostějově. Po roce se na prostějovské antuce utkají Radek Štěpánek s Jiřím Veselým, kteří své dnešní zápasy zvládli bez ztráty setu. Mezi nejlepší čtyřku se dostal i Adam Pavlásek, jenž se po překvapivém vítězství nad Lukášem Rosolem utká o finále se Slovákem Gombosem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist